prometeusz86 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam zaczeło sie od tego ze kupiłem lampki soczewkowe zespolone po lifcie (skusiłem sie bo była super cena), lampki ustawiłem jak trzeba (czyt. diagonostyk) i lampki nie spełniły moich oczekiwan (bardzo słabo oswitelja droge) dlatego zdecydowalem sie na ksenony HID H7(cały zestaw zarniki+przetwornice), moje pytanie czy jeszcze cos dodatkowo trzeba do tego zestawu przy montowaniu zarników w lampy? prosze o odpowiedz pozdrawiam
Dibo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wszystko masz w zestawie. Jak już to możesz potrzebować jakichś dupereli żeby zamontować przetwornice np. opasek zaciskowych. Ale z tym co jest w zestawie też da radę
rafalekx Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Skoro światło z lampek po lifcie nie spełniało Twoich oczekiwań, mam rozumieć że ze starymi lampami było lepiej, a te kupiłeś okazyjnie używane, to możliwe że trzeba spolerować (lub wymienić) odbłyśniki w soczewkach, bo są już wypalone i nie dają takiego światła jak trzeba. HID trochę poprawi widoczność ale nie spodziewaj się cudów jeśli w tej chwili jest słabo.
Rekomendowane odpowiedzi