Damiyc Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Witam! Na forum od dawna gdyż jest to już moje czwarte A4 [emoji4] Znaleziona przypadkiem z przebiegiem 70 tyś. Mil . Mam w niej trochę pracy ale wszystko powoli ogarniemy:) Najważniejsze rzeczy do zrobienia: - posprzątać bo syw niesamowity done - wymiana sprzęgładone - nie działa ogrzewanie done - wywalenia stożka done - wymiana rozrządu done - wymiana płynów i filtrów done - blacharka( tylnia cwiartka zadrapana) PLANY Na ROK 2017 [emoji4] - DP + wyłączenie drugiej sondy lambda - Hamownia (Samochód jest po Stage 1 ale wyniku nie znam) - Moduł doświetlania zakrętów + Coming home - Żarówki LED w halogenydone - Nakładka na ręczny Rs4 od biggmandone - Ksenony w lampy( jeszcze nie wiem czy ori czy Hid)hid 4300k - Zderzak pod spryski - Imitacja samopoziomowania od kolegi z forum deamonedone - 2 din done - ledowe oświetlenie wnętrza done - Pokrętło do włącznika świateł od A3 done Jeśli większość z tych rzeczy uda mi się ogarnąć będę bardzo zadowolony:) Z poza serii: - S line - Bex - Program( niestety nie mam wykresu) - Felga 18" - Pełen pakiet oświetlenia wnętrza - Tylny podłokietnik Mc donald:) - Końcóowki tłumnika 90mm - Podejrzewam większą średnicę układu wydechowego - Pedały ala RS W aucie staram się wszystko robić sam więc bede na bieżąco wstawiać foty:) Pierwsze zdjęcie zaraz po zakupie niedługo będzie więcej Nowe fotki Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Lutego 2017 przez Damiyc
kalbi Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Baza na dalsze mody bardzo fajna. Dobrze siedzi na niej ten kolorek. Powodzenia.
Damiyc Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 Prezent od Mikołaja:D przyda się Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Pierwsze graty do wymiany - kompletny rozrzad SKF z pompą wody - nagrzewnica Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Kolejne graty:) Jutro relacja z wymiany rozrzadu, nagrzewnicy i innych pierdół Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Wymieniony kompletny rozrzad z pompą wody przy okazji wymiany rozrządu zdiagnozowałem koło prowadzonce pasek napędowy do wymiany. Zostało wymienione na nowy zamiennik Febi. Nowa nagrzewnica i auto już grzeję Oryginalna puszka filtra powietrza jakoś nie leżał mi ten stożek. Wszystkie filtry nowe plus plukanka Liqui Moly i Motul 5w40. Następne będzie sprZęgło:) Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
boguki Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Hmm, na ulicy go robierasz?? Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka
Damiyc Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 heehe no na ulicy niestety nie mam gdzie
doman96b6 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Właśnie też mi się wydawało że na ulicy lipa jak nie ma się własnego garażu
Lukaszhenleys Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Ja bym chyba nie ruszył na ulicy. Zawsze coś może pójść nie tak. Szacun za odwagę...
Damiyc Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dzięki. W Polsce mam garaż z kanałem tu niestety już rok czasu wszystko na ulicy działam. A już nie długo czeka mnie wymiana sprzęgła, też na ulicy
roni07 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 A już nie długo czeka mnie wymiana sprzęgła, też na ulicy Gosc jesteś pierwsza klasa
Damiyc Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 Trzeba sobie radzić Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
fcunited Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam. Widze mamy dużo wspólnego bo swoje Audi też rozbieram na ulicy bądź parkingach, powód taki sam jak u Ciebie Choć mam mniejszą wiedzę w zakresie mechaniki, na bieżąco się uczę.Ciekawe masz te tylne światła, moje tak nie świecą, jakieś żarówki inne wkładałeś albo tak wyszło na zdjęciach ?Rura z przepustnicy też zmieniona czy w GB takie montują ? Pozdro
Damiyc Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jeśli chodzi o mechanikę wszystko dasz radę ogarnąć też jestem samoukiem:) Światła tylne to tylko efekt zdjęć z tego co wiem to są oryginalne. Rura od dolotu już jest wymieniona na oryginał jakoś nie leżą mi te silikony:D Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Prezent prosto z pod choinki po Nowym roku montaż Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Dzisiaj popracowałem trochę przy Audi i podłączyłem Videorejestrator pod bezpieczniki tak żeby włączał się zaraz po zapaleniu:) Cały czas denerwowało mnie coś przebywającego się z tyłu pojazdu długo szukałem i namierzylem jakaś kulkę pod tylną półka:) Latała sobie jakby nigdy nic a o to winowajca No i trochę porzadkow, niestety nie udało mi się wyprać foteli ale pogoda nie pozwala Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
fcunited Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Bardzo fajnie mam pytanie w sprawie tych listw na drzwiach, miałeś je już przy zakupie samochodu czy zakładałeś (możliwe, że nie doczytałem- warto spytać), to samo z dokładkami zderzaków przedniego i tylnego ? Kupowałeś czy było już. ?Jeśli kupiłeś to ile Cie wyszedł ten interes
Damiyc Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wszystko było:) Oryginalny pakiet S-line
Damiyc Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 Docelowo ma byc 2 din ale trafiłem na panel climatronica w idealnym stanie więc został wymieniony + wytarty przycisk seek na radio:) ByłoJestMała różnica ale zawsze:D Jeszcze szukam przycisku ESPNo i założony oryginalny przycisk do otwierania podlokietnikaWysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Damiyc Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Montaż modułu USB pod ori radio trwa w najlepsze Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
chudy92 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 No ładnie działasz, szczególnie na ulicy mistrzostwo miałeś też jakieś A3 skoro mnie stamtąd kojarzysz? bo ja Ciebie niestety nie bardzo
Damiyc Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 No miałem, miałem nawet dość długo ale się za bardzo tam nie udzielałem:) Nawet pamiętam twoją bordową A3:D Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Damiyc Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 Brakuje mi multifunkcyjnej kierownicy a więc powoli kompletujemy graty:)Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi