Opublikowano 11 Kwietnia 201016 l Autor Jak już pisałem w wątku spotu wojewódzkiego nie obiecuję, że będę jeśli nic mi nie wypadnie i będzie pogoda OK to Was znajdę :gwizdanie:
Opublikowano 11 Kwietnia 201016 l Autor Jak już pisałem w wątku spotu wojewódzkiego nie obiecuję, że będę jeśli nic mi nie wypadnie i będzie pogoda OK to Was znajdę :gwizdanie: Hahahah nie bój się :polew: eee no takiego podejścia to nie mam
Opublikowano 12 Kwietnia 201016 l Chudi przyjedziemy z solarem jestem za a nawet przeciw :polew: chcecie mnie w tą trzcinę zaciągnąć Spokojnie Mareczku. Jakby coś to dzwoń do mnie. Zorganizuje paru chłopaków w kominiarkach i zrobimy chłopakom "tuning" przed spotem wojewódzkim... Oczywiscie, jak zasłużą... :>
Opublikowano 12 Kwietnia 201016 l Autor Chudi przyjedziemy z solarem jestem za a nawet przeciw :polew: chcecie mnie w tą trzcinę zaciągnąć Spokojnie Mareczku. Jakby coś to dzwoń do mnie. Zorganizuje paru chłopaków w kominiarkach i zrobimy chłopakom "tuning" przed spotem wojewódzkim... Oczywiscie, jak zasłużą... :> :polew: OK
Opublikowano 13 Kwietnia 201016 l Miejsce spotkania Parking koło Parku Miejskiego - 25.04.2010 godz. 15.00 Normalnie będę jak mało kiedy BTW: Na 29 stronie tego wątku jest mój post o następującej treści...: A może spróbujemy zrobić jakiś spocik na Rotundzie...? Teraz to leży tam za dużo śniegu, ale w sezonie wiosna/lato... Miejsca na "zamojską" frekwencje napewno wystarczy na tamtych dwóch parkingach, a i Marek będzie miał lepsze tło do fotoreportażu ze spotu. *TO GDZIE ROBIMY TEGO SPOTA...?!
Opublikowano 14 Kwietnia 201016 l Autor Możemy zrobić tam jak proponowałeś jak znajdę chwile czasu to zmienię post podklejony aby wszyscy wiedzieli gdzie tego szukać
Opublikowano 14 Kwietnia 201016 l Możemy zrobić tam jak proponowałeś jak znajdę chwile czasu to zmienię post podklejony aby wszyscy wiedzieli gdzie tego szukać A może...? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 14 Kwietnia 201016 l Możemy zrobić tam jak proponowałeś jak znajdę chwile czasu to zmienię post podklejony aby wszyscy wiedzieli gdzie tego szukać A może...? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :P
Opublikowano 17 Kwietnia 201016 l Autor Głosować http://www.a4-klub.pl/smf/kwiecien_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_2010_glosowanie-t115921.0.html
Opublikowano 17 Kwietnia 201016 l Głosować http://www.a4-klub.pl/smf/kwiecien_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_2010_glosowanie-t115921.0.html Bo jak nie to co...?!
Opublikowano 17 Kwietnia 201016 l Poszło! jeden z moich głosów trafił do... nie pamiętam, ale koleś ma czerwone B5 i przedliftowe lampy
Opublikowano 17 Kwietnia 201016 l Autor hyhyhy[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 22:42_________________________________________________Mapka i miejsce poprawione jakby ktoś nie widział
Opublikowano 17 Kwietnia 201016 l WSPÓŁRZĘDNE GEOGRAFICZNE DLA JADĄCYCH Z NAWIGACJĄ Ponieważ częściowo ponoszę winę za zmianę miejsca spota/ów podaję współrzędne GPS dla osób nie znających dobrze Grodu Zamoyskich: > > > N 50*42'54,57 E 23*14'54,67 < < < Do zobaczenia na spocie
Opublikowano 22 Kwietnia 201016 l Autor Witam panowie.Jest może na tym wątku ktoś z hrubieszowa? Czasami ktoś pewnie czyta ale żeby się tu udzielać to raczej nie. jeśli nic się nie wydarzy to będę Dlaczego na tym samym parkingu co My i o tej samej godzinie
Opublikowano 22 Kwietnia 201016 l Polecicie jakiś warsztat gdzie można wymienić wachacze w waszych okolicach?
Opublikowano 22 Kwietnia 201016 l Witam panowie.Jest może na tym wątku ktoś z hrubieszowa? Nie ważne! Ważne jest to, że Ty mozesz być na spocie w Zamościu szykuje sie "Ekipa-Elita"... Dlaczego na tym samym parkingu co My i o tej samej godzinie Może chcą się wkupić w łaski A4.klub'u...? A tak na poważnie, to szykuje sie większy spotto Marek - bierzemy aparaty!!!