Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Zamojskie - druga niedziela miesiąca godz. 15.00 patrz 1 post

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlasnie , jakas Lady smiga ta audiczka, wojci-ego

a co do zawiasu - 30 i obecnie 16, niebawem wpadaja 17, tragedi nie ma

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 280,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to moja Teściowa jest nową właścicielką :) a ma nogę ciężką więc śmiga :)

nawet numery zostały te same

---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:36 ----------

[/color]

moglo byc lepiej ale nie ma co narzekac

z tego szcześcia drogą kupna nabyłem własnie kabelek coby autko do kompa zapiąć:banan:

---------- Post dopisany 14-06-2012 at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany 12-06-2012 at 23:14 ----------

Kabelek jest juz u mnie ale za cholere nie moge sie polaczyc z autem!!! walcze 3 h

przekręciłeś zapłon????????

Opublikowano

moze masz lipny kabel skoro nie łaczy sie , albo trzeba szukac problemu w OBD auta, przyjedz na spota podmienimy kabelki

Opublikowano

temat opanowany - nie przekręciłem zapłonu haha dzieki

Opublikowano

podstawowy błąd :)

Opublikowano
  • Autor

dobre :grin: to coś takiego jak niektórzy pisali, że nie mają światełka w schowku nie włączając świateł :facepalm:

wojci to teraz będziemy trąbić na Teściową (dałeś jej wskazówki jak ktoś będzie dawał znaki) i niech wpada na spota :decayed:

Opublikowano

dałem dałem, ostrzegłem przed szybkookim Taksiarzem :)

a tak przy okazji to chyba widziałem Twoją nyskę w sobotę we wjeździe na dworzec pks jak mój wagon jeszcze chciał jeździć i patrolowałem miasto :P

Opublikowano

błedy wykasowane :banan: kabel juz mam za darmo :banan:

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano
  • Autor
....

a tak przy okazji to chyba widziałem Twoją nyskę w sobotę we wjeździe na dworzec pks jak mój wagon jeszcze chciał jeździć i patrolowałem miasto :P

No brawo nawet nie wiem jaki wóz mnie obczajał

Opublikowano

niedługo się pokażę to zobaczysz a poza tym mam ramki a4 klub i nr LU więc jakoś będzie można zauważyć :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:bry:

Pany, myślę nad drugim autem (małe, miejskie, zagazowane, economiczne)...

Jak narazie główny pomysł to Seicento 900/1100 LPG :mysli:

Pytanie czy to dobry wybór czy polecacie coś innego...

Opublikowano

jak dla mnie to zły pomysł, zainwestuj vw polo 95-99 rok silniczek 1.0 (mialem taki) nie do zajebania kreci sie do konca i nic sie nie dzieje przy tym silniku nie potrzebny gaz, ceny sa bardzo podobne, decyzja nalezy do Ciebie, polo wiekszy i masz wybor 2 lub 4 drzwi, do polo 1.2 lub 1.4 gazik mozna wsadzic. albo kupic polo 1.6 na gazie , autko ma 100konikow

Opublikowano
jak dla mnie to zły pomysł, zainwestuj vw polo 95-99 rok silniczek 1.0 (mialem taki) nie do zajebania kreci sie do konca i nic sie nie dzieje przy tym silniku nie potrzebny gaz, ceny sa bardzo podobne, decyzja nalezy do Ciebie, polo wiekszy i masz wybor 2 lub 4 drzwi, do polo 1.2 lub 1.4 gazik mozna wsadzic. albo kupic polo 1.6 na gazie , autko ma 100konikow

:good:

Opublikowano

Maciek w Żdanowku stoii sliwkowe polo 3 drzwi ladne 1.4 silniczek , kolnij do mnie jutro mam telefon do wlasciciela w słuzbowym wozie:), stan polo ok, cene bym zbijał na maxa na gaz chociarz , aluski ma i zarejstrowane w ZMC, poduchy i wspomaganie z tego co widzialem

Opublikowano

Pany kto lata co niedziele do wawy przez Ryki poliftowym sedanem na LZ granatowy w tedeiczku??? bo co niedziele widuje i za kazdym razem na forum pisze że widziałem, ale brak odezwu

Opublikowano
  • Autor

Lata tu taki z "orderami" klubowymi ale się wogóle nie przyznaje. Prawdopodobnie kupił od kogoś z klubu auto i zostały oznaczenia, które dla niego nie mają znaczenia.

Opublikowano
Pany kto lata co niedziele do wawy przez Ryki poliftowym sedanem na LZ granatowy w tedeiczku??? bo co niedziele widuje i za kazdym razem na forum pisze że widziałem, ale brak odezwu

kolo chyba mieszka na kolorowych vis a vis Karchera

Opublikowano

widziałem tam niedawno to auto na parkingu koło Karchera

Opublikowano
widziałem tam niedawno to auto na parkingu koło Karchera

:facepalm: