Opublikowano 17 Marca 201313 l Dla przeciwników świateł do jazdy dziennej: Światła do jazdy dziennej w technologii LED
Opublikowano 17 Marca 201313 l Dla przeciwników świateł do jazdy dziennej:Światła do jazdy dziennej w technologii LED jeśli do mnie pijesz, to ja nie jestem przeciwnikiem DRL'ów. JESTEM natomiast zwolennikiem gustu i dobrego smaku stąd -> "NIE!" dla dziennych w B5
Opublikowano 17 Marca 201313 l gorzki jak używasz sporadycznie halogenów to ja bym brał używam może ze dwa razy do roku . Narazie rozważam opcje. Raczej nie chce pasków żadnych . ---------- Post dopisany at 10:22 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ---------- Dla przeciwników świateł do jazdy dziennej:Światła do jazdy dziennej w technologii LED jeśli do mnie pijesz, to ja nie jestem przeciwnikiem DRL'ów. JESTEM natomiast zwolennikiem gustu i dobrego smaku stąd -> "NIE!" dla dziennych w B5 he he ja też mówię NIE dla dziennych w B5
Opublikowano 17 Marca 201313 l Do spotu jeszcze ho-ho a forum wrze ---------- Post dopisany at 10:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ---------- Tzn. żyje
Opublikowano 17 Marca 201313 l Autor Dla przeciwników świateł do jazdy dziennej:Światła do jazdy dziennej w technologii LED jeśli do mnie pijesz, to ja nie jestem przeciwnikiem DRL'ów. JESTEM natomiast zwolennikiem gustu i dobrego smaku stąd -> "NIE!" dla dziennych w B5 he he ja też mówię NIE dla dziennych w B5 Tak tak do B5 zdecydowanie nie, bo kto do takiego wozu pcha ledy to tak jakby koniowi wstawić obrysówki
Opublikowano 17 Marca 201313 l TAK! dla pasków w B5 - jak się komuś podoba bardziej mi się podobają niż te okrągłe mi tam się moje podobały - innym nie muszą
Opublikowano 17 Marca 201313 l Autor TAK! dla pasków w B5 - jak się komuś podoba bardziej mi się podobają niż te okrągłe mi tam się moje podobały - innym nie muszą Ależ i owszem, bo "były" fajne ale teraz wiesz
Opublikowano 17 Marca 201313 l wiem, że co ori to ori, ale z drugiej strony dzienne super praktyczna sprawa, nie musiałem pamiętać żeby mijania włączać. minus taki, że jak wsiadłem kiedyś do golfa bez dziennych i go potem parkowałem, to rozładowałem akumulator, bo zapomniałem światła wyłączyć
Opublikowano 17 Marca 201313 l Nikt nie zakłada lpg bo to ładnie wygląda czy też to lubi, tak samo jest z ledami dziennymi, nie chodzi o choinkę by ładnie wyglądała tylko o to że nasz rząd robi to co to robi a w tym przypadku jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę, ledy dzienne = mniej kasy na paliwo i mniej kasy na mandaty za nie włączone światła i ot cała filozofia!!!!
Opublikowano 17 Marca 201313 l Autor Jakiś majster coś podziałał w DRL http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/montaz-modulu-drl-swiatlach-drogowych-265895/
Opublikowano 17 Marca 201313 l podobnie jest jest z xenon HID = wygodniej, przyjemniej i nie trzeba co miesiąc kupować żarówek na zmiane
Opublikowano 17 Marca 201313 l Dlatego się dziwę że ciągle powraca i przyprawia o ból głowy ---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ---------- Szczególnie dyskusja o gusta jak nie o to chodzi !!!
Opublikowano 17 Marca 201313 l Marek co Ty oglądasz na tym tablecie na tych postojach że takie szyby zaparowane masz
Opublikowano 17 Marca 201313 l Jak ma zaparowanie to nie ogląda tylko coś działa ale cichoooooooooooo bo polecim z ...........
Opublikowano 17 Marca 201313 l Autor jak się kwitnie 2h w jednym miejscu to tak jest. Trąbiąc wybudziłeś mnie z drzemki
Opublikowano 17 Marca 201313 l to ogląda i jezdzi !? to już hardcord , nie podejrzewałem kolegi o takie rzeczy