Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Zamojskie - druga niedziela miesiąca godz. 15.00 patrz 1 post

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

film nie smiga

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 280,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ups :)
Juz ok

Opublikowano

I ja tez smigam..;)ostatnio na Twierdzy 2 avanty razem ze mna jeden czarny drugi srebrny ale nie wiem czyje to..;))

Opublikowano

Ja pośmigałem na parkingu w Sitańcu i kilku innych kierowców również ;)

Opublikowano

Taka sytuacja...

Gdzie (Waszym zdaniem) najlepiej można poćwiczyć "wychodzenie z poślizgu" w tym mieście?

Osobiście często zaglądam na tyły galerii Revia i dziwnym trafem zawsze jak zimą tamtędy przejeżdżam to auto mi ucieka bokiem.

:kox:

Opublikowano

Ja wieczorami smigam obok abry. Czasami jednak zagladaja tam paly. A poza tym to po miescie gdzie sie da z dala od kraweznikow.

Opublikowano

A dzisiaj?!

Wybiera się ktoś na małą ślizgawkę?

Pytam, bo nie wiem czy jechać na miasto czy usiąść w fotelu i otworzyć browarek ...

Opublikowano

Macie spory bezproblemowy parking bez krawężników w Sitańcu naprzeciwko Orlenu natomiast w Zamościu nie mam pojęcia gdzie można poślizgać

Opublikowano

parking bez krawężników w Sitańcu naprzeciwko Orlenu

Za dużo tam "Golf'ów" z zaciągniętym ręcznym...

Opublikowano

Golfy i tym podobne beda zawsze i wszedzie.. wiem bo sam na recznym w golfie 4 smigalem.. ale Nudzilo mi sie dlatego wybralem na 4 naped..;))

Edytowane przez kmr91

Opublikowano

PKP tam na bocznicy w lewo (za budynkami LHS) - nie ma dużo miejsca, ale bączki da się pokręcić spokojnie
Parking obok cmentarza na karolówce - dużo miejsca na bączki
Parkin za abrą - taki bardziej techniczny, można poćwiczyć wychodzenie i wchodzenie w zakręty bokiem ale jest też trochę miejsca na bączki
SItaniec - nigdy nie jeździłem, ale ogólnie dużo miejsca
Parking w karpiu - też dużo miejsca

Czy gdzieś jeszcze w Zamościu to nie wiem. Ja spontanicznie wyszukuję sobie miejscówki :)
Każdemu kto ma 1.8t poleca po bączkach zajrzeć na turbinę - tak czerwonej jeszcze nie widziałem :D

Opublikowano

Mówisz o rampie za lhs? Nie chciałbym tam bokiem w dziure wpaść. Każdy marketowy parking po zamknieciu dobry.

Opublikowano

Dokladnie. Mowa o rampie :) Spokojnie jest tam tyle miejsca by z glowa posmigac baczki. Wczoraj uskutecznialem. Bo jezeli szalenstwo na maksa to to miejsce sie totalnie nie nadaje.

Opublikowano

Wczoraj przez Carrefour'a przejeżdżałem. Kolejny znak położony. Ludzie potrafią się bawić :D

Opublikowano

Witam poszukuje fachowca z VAGiem z okolic LZ lub LC zeby wpadł do mnie i podłączył się do mojej a4 b7

Opublikowano

w chełmie masz goscia

Opublikowano

Wczoraj przez Carrefour'a przejeżdżałem. Kolejny znak położony. Ludzie potrafią się bawić :D

[emoji14]olew:
Opublikowano

Do kogo w Zamościu mogę się zgłosić na wykasowanie inspekcji serwisowej?

Opublikowano
  • Autor

A tak nie idzie skasować:

Audi A6 od 2000

Kasowanie inspekcji serwisowej odbywa się następująco:

1. Nacisnąć i przytrzymać przycisk X,
2. Włączyć zapłon,
3. W polu wyświetlacza licznika okresowego pojawia się napis "SERVICE!" lub "SERVICE IN xxxx KM,
4. Zwolnić przycisk X,
5. Nacisnąć przycisk Y, aby cofnąć wskazanie,
6. W polu wyświetlacza licznika okresowego pojawia się napis "SERVICE in 15 000 km",
7. Wyłączyć zapłon.

Uwaga !

Ręczne kasowanie inspekcji powoduje automatyczne przestawienie licznika na stałe okresy serwisowe (bez LongLife).
W celu zachowania inspekcji typu LongLife wskazanie terminu przeglądu musi zostać cofnięte przy użyciu odpowiedniego urządzenia diagnostycznego,
Opublikowano

Powinno się dać recznie przyciskami tak jak w B6<br />http://instrukcja.pl...cji_serwisowych

<br /> <br />Można ale w wersji C5 a ja mam C6 i tylko przez kabelek da się ustawić.<br/>