Opublikowano 11 Lipca 20179 l Autor Widzę, że Darek namówił Cie na wyjazd. Przynajmniej poskładanym pojechałeś To wracacie czy jedziecie dopiero? Gdyby mi wyszło to i ja też tam bym był nad porządnym morzem ehh.
Opublikowano 12 Lipca 20179 l my juz w PL , poskładany i doinwestowany Edytowane 12 Lipca 20179 l przez elmo814
Opublikowano 5 Sierpnia 20178 l grupowe oklejanie szyb , kontakt do mnie , termin czwartek cena bardzo atrakcyjna
Opublikowano 6 Sierpnia 20178 l Ja już pożegnałem się z B6, zmiana na B7 1.8TQSzyby też okleję tylko później, wiadomo pakiet podstawowy ,LPG, obniżenie zawieszenia,może inne felgi itp
Opublikowano 6 Sierpnia 20178 l Autor 2 godziny temu, edekxp napisał: Ja już pożegnałem się z B6, zmiana na B7 1.8TQ To czas zmienić profil oraz awatar
Opublikowano 12 Sierpnia 20178 l Autor Nie ma zainteresowania spotem na wakacjach Ale może być ciekawie na rynku:
Opublikowano 12 Sierpnia 20178 l Autor A kto Ci tu napisze, że przyjedzie A sorry jest tu jeden co pisze o przyjeździe, a zazwyczaj nie przyjeżdża
Opublikowano 13 Sierpnia 20178 l Autor a ja nie przyjechałem, a byłem wtedy na starówce choć kropkę trzeba było postawić, że ktoś jedzie, bo tak Darek napisał, że myślałem, że nikt już nie dotrze PS. Trzeba jakieś zamówienie hurtowe ramek zamówić, bo brakuje