Opublikowano 29 Czerwca 201313 l może ktoś potrzebuje ( lub ewentualnie brat,kolega,siostra , wujek itd.. ) olej valvoline 5W40 około 3,5litra olej elf 5W40 około 900ml oddam za drobne pieniądze valvoline 50zł . elf 10zł
Opublikowano 1 Lipca 201313 l sieema, nie, to nie wakacje, pracuje znowu w stoczni w gdyni, raczej na stałe urolp zapowiada sie na 15-28 lipca wiec nie wiem czy bede na zlociku
Opublikowano 1 Lipca 201313 l praca nad morzem to jak wakacje . No chyba z ch*ja spadłeś...?! To jak tortura. Przy założeniu, że jest słonecznie, d*py latają w bikini a Ty zasuwasz jak Beduin. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Opublikowano 2 Lipca 201313 l w bikini nad polskim morzem? Chyba Ci sie plaże pomyliły. Chyba w BGSach latają.
Opublikowano 3 Lipca 201313 l Maciek prawie trafiłeś, no ale trzeba jakos zyc Wiem co pisze... Pół czerwca spędziłem nad Bałtykiem (Mielno vs. Koszalin) ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Opublikowano 4 Lipca 201313 l Maciek prawie trafiłeś, no ale trzeba jakos zyc Wiem co pisze... Pół czerwca spędziłem nad Bałtykiem (Mielno vs. Koszalin) ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Sylikonową lale było sobie zabrać.
Opublikowano 4 Lipca 201313 l Maciek prawie trafiłeś, no ale trzeba jakos zyc Wiem co pisze... Pół czerwca spędziłem nad Bałtykiem (Mielno vs. Koszalin) ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Sylikonową lale było sobie zabrać. za bardzo Cię polubiłem, żeby Ci ją odbierać... poza tym wkrótce chyba będziesz miał nowego potomka - żona będzie w niedyspozycji - więc "guma" będzie Ci potrzebna... no chyba, że jesteś tradycjonalistą i... pojeździsz na ręcznym
Opublikowano 4 Lipca 201313 l Widze juz masz wszystko opanowane do perfekcji. Myśle że nie bede kopiował Twoich sprawdzonych sposobów . I wymyśle cos bardziej oryginalnego. Mimo to dzieki za rady. Bardzo cenne, od starszego bardziej doświadczonego kolegi.
Opublikowano 4 Lipca 201313 l Widze juz masz wszystko opanowane do perfekcji. Myśle że nie bede kopiował Twoich sprawdzonych sposobów . I wymyśle cos bardziej oryginalnego. Mimo to dzieki za rady. Bardzo cene, od starszego bardziej doświadczonego kolegi. yebaniutki za robotę byś się wziął, zamiast szukać sensacji na forum...
Opublikowano 5 Lipca 201313 l Dalej chce Ci sie ten temat ciągnać. Setke kropli waleriana proponuje. Temat Twojego padła mogę wałkować w nieskończoność... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Opublikowano 8 Lipca 201313 l Witam! Czy ktoś mógłby wyświadczyć mi przysługę? http://www.tablica.pl/oferta/galka-z...tml#6aa883683b Już napisałem pytanie czy ma i czy ori to czy after market. Może ktoś miałby chwilke zadzwonić, sprawdzić i ewentualnie wziaść dla mnie? O stan, zadrapania się nie martwię bo sobie przepoleruje. Dziekuję i pozdrawiam! Ksiadz
Opublikowano 8 Lipca 201313 l Witam! Pochwa --- lony. No to dawaj. Od teraz do nieskończoności. Ciach bajera!!! *** Pany, leci ktoś w niedalekiej przyszłości do Fabryki Mocy...?
Opublikowano 8 Lipca 201313 l Witam!Czy ktoś mógłby wyświadczyć mi przysługę? http://www.tablica.pl/oferta/galka-z...tml#6aa883683b Już napisałem pytanie czy ma i czy ori to czy after market. Może ktoś miałby chwilke zadzwonić, sprawdzić i ewentualnie wziaść dla mnie? O stan, zadrapania się nie martwię bo sobie przepoleruje. Dziekuję i pozdrawiam! Ksiadz nie znaleziono strony