Opublikowano 1 Czerwca 201313 l szukałem wszędzie nic nie ma wydaje mi się że warto w (Galerij Lwowskiej) widziłem podobne zestawy.
Opublikowano 2 Czerwca 201313 l ELMO INTERAKTYWNY TMX GAWORZY I SMIEJE SIE SUPER (3283331089) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 3 Czerwca 201313 l ELMO INTERAKTYWNY TMX GAWORZY I SMIEJE SIE SUPER (3283331089) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Elmo s World TV Opening Theme - YouTube P.S.: ...a w Koszalinie deszcz... :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Opublikowano 6 Czerwca 201313 l Jest spod w niedziele, bo jakaś cisza tu. Michał miałeś przyjechać z tym gazem.Mogę wziąć interfejs na spota Tapatalk
Opublikowano 7 Czerwca 201313 l Autor A ktoś coś pisał o odwołaniu? Żałoby narodowej nie ma więc wszystko zgodnie z planem.
Opublikowano 7 Czerwca 201313 l Darku wez, jezdziałem za robota Sherlock wezme ci silownik ktos chce jakies kanapki ............??
Opublikowano 10 Czerwca 201313 l O! Spot był... Elmo, zapytaj "@" czy do mnie dzwonił i czego chciał, bo coś kojarzę ale dokładnie nie pamiętam...