Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Zamojskie - druga niedziela miesiąca godz. 15.00 patrz 1 post

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50zł za strojenie?!

dla Ciebie 70 zł

:hi:

takie rzeczy to ja za darmo robię:takiego:

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 282,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pomimo tego, że wiem o tym, że ten post zostanie skomentowany/cytowany "odpowiednio" przez użytkownika Sherlock wypowiem się na temat elektronika na Partywantów...

wal do nich jak w dym - znają się na robocie.

Opublikowano

może znają się na partyzantów , bo na Partywantów na pewno nie .

Opublikowano
  • Autor

Lepiej by było na BanditenStraße :grin:

Opublikowano

a nie mówiłem...

Lepiej by było na BanditenStraße :grin:

nie zachowuj się jak po filologii :kox:

Opublikowano

Kabel (RG58 Satec) kupiłem razem z anteną , nowy więc jest chyba ok, raczej wina długości.

LEMM AT-1200 135 cm z kablem 6m i wtykiem UC-1 (4157438269) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. to jet aukcja na której kupiłem m antenę

Opublikowano
  • Autor

A ktoś Ci doradzał odnośnie anteny?

Opublikowano

co chcesz od anteny

ja jej używałem ze 2 lata i nie miałem do niej zastrzeżeń

no może trochę irytująca śrubka i motylek :P

Opublikowano
  • Autor

Mocowanie to jedno, a praktycznie za niewiele więcej można było kupić antenę SIRIO 145, która jest dużo lepsza.

Opublikowano

Potrzebowałem antenę max 140 cm bo większa dzwoni po bramie w garażu. Do miasta za długa, bo za dużo łapie, ale na trasę jest w sam raz. Producenta i model anteny szukałem od ok 5 m-cy, przeczytałem prawie całe forum cb odnośnie wyboru anteny i radia, ale najgorzej było z wyborem miejsca montażu na stałe i sposobu zasilania. Zestaw już zamontowany w aucie, jak porobię zdjęcia wrzucę. może komuś się spodoba takie miejsce, ja jestem zadowolony, nie widać radia, a o to chodziło, o radiu świadczy grucha i uchwyt anteny na klapie bagażnika. Co do zestrojenia anteny to poradzili sobie b. dobrze Panowie na Starowiejskiej. Szybko i nie drogo, jeden lut do poprawienia po producencie, a cały koszt strojenia i poprawy lutu to 30 zł więc nie ma tragedii.

Opublikowano
  • Autor

Jak to mówią musztarda po obiedzie :decayed: teraz dawaj foty albo zajedź na najbliższego spota to na żywca się obluka :przebiegly::kawa:

Opublikowano

nie podzielam Twojej opinii miałem AT1200 a tuż po niej President ML145 jakiejś większej różnicy nie widzę, oczywiście na tym samym radiu

Opublikowano
  • Autor
nie podzielam Twojej opinii miałem AT1200 a tuż po niej President ML145 jakiejś większej różnicy nie widzę, oczywiście na tym samym radiu

Bo szumofon zawsze będzie szumofonem :naughty::polew:

Opublikowano

pitolisz :-P

---------- Post dopisany 30-04-2014 at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany 29-04-2014 at 15:30 ----------

Elmo dziś ok 20 na przejściu szedł do Kościoła św Michała w bluzie w pasy :D

Opublikowano

Michał szedł do Michała. Tak naprawdę szedł do PSSa po Perłę. Tylko zapomniał o tym fakcie poinformować degustujących w dobre trunki kolegów. (nie mylić z PARAF!!! ) i jak zwykle chlał sam!

Opublikowano
Michał szedł do Michała. Tak naprawdę szedł do PSSa po Perłę. Tylko zapomniał o tym fakcie poinformować degustujących w dobre trunki kolegów. (nie mylić z PARAF!!! ) i jak zwykle chlał sam!

Musisz się bardziej postarać...

Opublikowano
  • Autor

Wszystko ładnie pięknie ale nie widać gdzie gruszka leży czy wisi oraz jest jedno ale kwestia podania komuś na innym kanale informacji, bo z tego co widziałem na zdjęciach jedynie jak się schylisz pod kierownicę masz możliwość zobaczenia na jakim kanale jesteś :whistling:

Opublikowano

Radio startuje z 19 a reszta intuicyjnie co do gruszki to uchwyt jest na mocowaniu telefonu no faktycznie nie ma zdjęcia jutro wrzucę bo już mi się nie chce iść do garażu

edit:

znalazłem jeszcze jedno zdjęcie tego co brakowało odnośnie gruszki

216764_20140502_111627.jpg