chudineze Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Następnym razem wjadę mu w drzwi to sie przyzna Jaki masz nr rejestracyjny teraz?
PARAF Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jaki masz nr rejestracyjny teraz? >>> L1 ELMO <<<
chudineze Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jaki masz nr rejestracyjny teraz? >>> L1 ELMO <<< Chyba go nie stać na takie blachy jak pogonił B7 A Ciebie to już we warszafce znaleźli i kłamiesz, bo gadałeś, że kolejką jeździsz do roboty :gwizdanie:
PARAF Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jaki masz nr rejestracyjny teraz? >>> L1 ELMO <<< Chyba go nie stać na takie blachy jak pogonił B7 A Ciebie to już we warszafce znaleźli i kłamiesz, bo gadałeś, że kolejką jeździsz do roboty :gwizdanie: A kto powiedział, ze jechałem do roboty...
elmo814 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 chiałem LZ 42424, ale nie chial kierownik dac , mam LZ ...77
chudineze Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 chiałem LZ 42424, ale nie chial kierownik dac , mam LZ ...77 A to czemu nie chciał czy chciałeś za daleko wyskoczyć w numeracji czyli masz 21077 [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 22:02_________________________________________________Wczoraj o 17 Cichyzamosc chyba wracał do domku ul. Św. Piątka, a ja za nim ale on ostatnio nie bywa na spotach to pewnie nie wiedział czym teraz się poruszam. Ale manewrował między dziurami jak Alberto Tomba :polew:
elmo814 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 HEHE, zobaczysz numerki na swiatecznym spocie , dzis z nim sie widziaęłm i mowil ze bedzie na nastepnym
Cichyzamosc Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wczoraj o 17 Cichyzamosc chyba wracał do domku ul. Św. Piątka, a ja za nim ale on ostatnio nie bywa na spotach to pewnie nie wiedział czym teraz się poruszam. Ale manewrował między dziurami jak Alberto Tomba no niestety to nie byłem ja wiem czym się teraz wozisz, widziałem na fotach, na spociku postaram się pojawić
chudineze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wczoraj o 17 Cichyzamosc chyba wracał do domku ul. Św. Piątka, a ja za nim ale on ostatnio nie bywa na spotach to pewnie nie wiedział czym teraz się poruszam. Ale manewrował między dziurami jak Alberto Tomba no niestety to nie byłem ja wiem czym się teraz wozisz, widziałem na fotach, na spociku postaram się pojawić To kto Twoim wozem jechał
Cichyzamosc Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 hmm , chyba źle, zobaczyłem datę, bo chodziło Ci o piątek, a w piątek to mogłem być ja :>
chudineze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 hmm , chyba źle, zobaczyłem datę, bo chodziło Ci o piątek, a w piątek to mogłem być ja :> pisałem o piątku
Cichyzamosc Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 no własnie teraz obczaiłem dokładnie ze chodziło Ci o piątek
PARAF Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 no własnie teraz obczaiłem dokładnie ze chodziło Ci o piątek ja już zapomniałem jak ty wyglądasz...
Cichyzamosc Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 no własnie teraz obczaiłem dokładnie ze chodziło Ci o piątek ja już zapomniałem jak ty wyglądasz... jak ja wyglądam?? może się na spocie spotkamy to sobie przypomnisz
elmo814 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 paraf ile masz k w lampach z przodu ?
PARAF Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 chyba 6000K tak jak i ja nie pytany się nie odzywaj... BTW: ale u mnie po zamoczeniu nadal obydwa świecą... paraf ile masz k w lampach z przodu ? 5894 k - metalowa podstawa żarnika H7 i slim przetworki i tyle samo z tyłu [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 08:30_________________________________________________Kurw@, za uprzejmy jestem elmo, ciężko zajrzeć do mojego wątku - link w podpisie (gif)
Rekomendowane odpowiedzi