Wolfgangpress Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam, dzwoniłem już do Rogalotti - nie robią benzyny, dzwoniłem do Krakowa do http://www.godula.cc.pl/ - nie robią quattro - bo potrzebna hamownia na 2 osie. Czy jest jakaś sprawdzona firma w Warszawie ? i czy to w ogóle ma sens ? jakie są Wasze opinie na ten temat? z góry dzięki
Wolfgangpress Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 Robiłes tam coś ? masz jakieś doświadczenia z tego zakładu ?
boberek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Andrzej ogarnia benzyny naprawde godny polecenia jest ;P
poziek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Robiłes tam coś ? masz jakieś doświadczenia z tego zakładu ? ja robiłem i jestem zadowolony i polecam Andrzeja.
Wolfgangpress Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 dzieki Panowie - dzwonie i umawiam sie wow - szybko to działa ! - jestem pod wrażeniem! :>
Cuber Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 poinformuj o wynikach jak juz będziesz po programie
Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Robiłes tam coś ? masz jakieś doświadczenia z tego zakładu ? Ja nie Poziek i wielu innych poleca...
Wolfgangpress Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 oczywiscie ze poinformuje - jak tylko sie dodzwonie - pewnie p. Andrzej na wakacjach a tak BTW robil z Was KtoS Cos u p. Andrzeja ? co ? i za ile ? jakie |Wasze doswaidczenia ?
kepasa Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 no i co szefie? dobre... nie możesz się doczekać odpowiedzi...
Rekomendowane odpowiedzi