shocknage Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam Przymierzam się do wymiany nagłośnienia w moim Sedanie B5 i teraz pytanie czy kupno używanego zestawu BOSE + potrzebnych wiązek to dobry pomysł. Pragnę dodać, że mam niefabryczne radio i czy wszystko po podłączeniu będzie hulało dodając ewentualnie jakieś adaptery ? W grę wchodzi również kupno niefabrycznego systemu audio + dorobienie skrzyni we wnękę lecz myślę że kwota i czas wykonania będą większe. w BOSE przemawia do mnie dedykowany subwoofer, który chowa się we wnękę w bagażniku i nie zajmuje dużo miejsca. Pozdrawiam R.
MrTea Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 A nie lepiej kupić jakieś inne głośniki na zwrotnicach na przód a na tył tylko dać jakiś mały subwoofer ? Z Bose będziesz musiał całe auto pruć zeby ciągnąć kable np. na tył a tak puścisz tylko do SUBa
shocknage Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 W międzyczasie miałem w planach wymianę konsoli na 2din + jakieś RNS-E więc wiązki z BOSE dołożył bym przy okazji. Po przeliczeniu wszystkiego wyszła mi dość pokaźna sumka za to wszystko i jakby moja kobieta się o tym dowiedziała to do domu by mnie nie wpuściła [emoji14] Zostaje więc plan który przedstawileś z czym dorobię jakiś fajny sub we wnękę z boku z drewna, podciągne kabelki i na przód zmiana na coś żywszego. Myślę że będzie cacy ! Wysłane z mojego Unsupported MI Cancro przy użyciu Tapatalka
MrTea Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Radio masz mega porządne powinno wszystko fajnie grać..
Rekomendowane odpowiedzi