Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Propozycje gazu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierz mi,że 90 % rzeczywiście nie zdejmuje,ale znam też takich,że zawsze wiercą na stole,widziałem na własne oczy.

Opublikowano

Kiedyś tak było, że wiercili na stole też widziałem na własne oczy, ale jak znaleźli patent na wiercenie bez ściągania kolektora to uwierz, że mają nas daleko...

Opublikowano

Wierz mi,że 90 % rzeczywiście nie zdejmuje,ale znam też takich,że zawsze wiercą na stole,widziałem na własne oczy.

po co tak się upierasz o to ściąganie ssącego do nawiertów :) ? są sposoby na to aby wszystko było git bez demontażu ;)

Opublikowano

Przecież nie chodzi tu tylko o opiłki,większośc to i tak plastik i pójdzie z dymem,ważne też jest miejsce i kąt wkręcenia imbusów,a nawet super wszyskomającą wiertarką idealnie nie podejdziesz tak aby wylot imbusa trafiał tak samo jak wtryskiwacza Pb,czyż nie?

Opublikowano

Przecież nie chodzi tu tylko o opiłki,większośc to i tak plastik i pójdzie z dymem,ważne też jest miejsce i kąt wkręcenia imbusów,a nawet super wszyskomającą wiertarką idealnie nie podejdziesz tak aby wylot imbusa trafiał tak samo jak wtryskiwacza Pb,czyż nie?

lata praktyki i odpowiednia technika i wszystko jest cacy, mogę ci zrobić foto jak w mojej megane II CC 2.0 są wkrętki zrobione bez demontażu ssącego ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam wolałbym mieć zdejmowany kolektor. Jak gazownikowi później udowodnisz, że nasypał opiłków do środka, porysowały się tuleje cylindrów i zaczął brać olej?