Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Dorobienie kluczyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zakupiłem Audi A4 i chcę dorobić kluczyk, pojeździłem trochę po lokalnych zakładach i nikt nie może sczytać pinu z kluczyka, nie wiecie może czy jest jakiś kalkulator do tego np. po VIN-nie??? Ewentualnie inny sposób...

Pozdrawiam

Acha...: A4 2.8 '98 (szwajacaria)

Opublikowano

nie ma kalkulatora niestety. jezeli byłes w kilku miejscach i ci tego nie zrobili no to chyba tylko aso :confused4:

u nas w krk da sie dorobic normalnie kluczyk i zczytują te kody ale nie wszedzie. kiedys tez szukałem i zrobiłem w koncu w aso za 300zł :wallbash: i to jeszcze ze znizkami. Ale teraz na 100% robią to na poczekaniu w punkcie z dorabianiem kluczy w hipermarkecie.

Opublikowano

nie ma kalkulatora niestety,

Raczej na szczęście.

Opublikowano

Witam!

Zakupiłem Audi A4 i chcę dorobić kluczyk, pojeździłem trochę po lokalnych zakładach i nikt nie może sczytać pinu z kluczyka, nie wiecie może czy jest jakiś kalkulator do tego np. po VIN-nie??? Ewentualnie inny sposób...

Pozdrawiam

Acha...: A4 2.8 '98 (szwajacaria)

jak masz 98to juz masz crypt wiec odczytuje sie PIN z licznika a nie z klucza.Wpadnij zrobie ci po rabacie :decayed::tongue4:

Opublikowano

jak ktoś ma "kumatego" Vag-a zrobi to bez problemu

Opublikowano

Och biedaki.

Trafiło się im na licznik pewnie UK-NSI, którego nie odczyta po złączu.

Pozostaje demontaż licznika i rozbieranie. :wink4:

Opublikowano

Miałem podobny problem z kluczykiem w poprzednim A4 (98r.). PIN-u nie można było odczytać przez złącze, a także przez demontaż i rozebramie licznika. Ostatecznie załawiłem sprawę z kluczykiem w ASO. Koszt zależy od ceny roboczogodziny, u mnie trwało to nie całą godzinkę i zapłaciłem 140zł za samo zakodowanie kluczyka.