Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKE] Moja b7 "wersja podstawowa"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto moja Audi w wersji bardzo podstawowej :

wyposażenie: 6 x airbags, esp, zestaw głośno mówiący + bluetooth+ wybieranie głowsowe, fotele pompowane, zestaw grając : Audi Concert (naliczyłem 11 głosników) bardzo ładnie gra:P , oczywiscie climatronik 2 strefy itp .

Planuje : Chip na około 140 koni , alufelgi ATS Taurus Flash , polerka lakieru mechaniczna , zaciemnienie szyb wszystkich lekko jednolicie tak na około 35 % , chromowane obwódki wokół szyb , zastanawiam się jeszcze nad chromowanymi lusterkami.

Chciałem zamontowac lampy bi-xenonowe + spryszkiwacze + system samopoziomujący ale cena tego zestawu mnie załamała:P

audifk4.jpg

Sorrki pierwszy raz fotke wstawiałem, jutro postaram się zrobic kilka nowych fotek :)

Opublikowano

fotki gdzie?

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie ale fotek to nie widu :mysli:

Opublikowano

Nie ma foto :gwizdanie:

Opublikowano

Ja bym z zewnątrz nic nie robił, lepiej mieć nie-pozorne auto - na temat gleby się nie wypowiadam hihih[br]Dopisany: 29 Grudzień 2008, 22:18_________________________________________________A co do audio to chyba nie jesteś wymagający, ja zmieniłem radio i na seryjnych głosnikach juz jest wielka różnica, popytaj kolegów z Poznania np. madasa26 hihihi

Opublikowano
  • Autor

Powiem Ci że w porównaniu z radiem w mojej starej b5 to poprostu inna klasa i gdy wsiadam nawet do nowszych aut typu toyota rav4 lub honda itp to naprawde to co mam w tej b7 źle nie wypada a czasami musze przyznac ze jest lepsze niż te wszystkie tuningowe wynalazki bo przynajmniej mniej trzeszczy klapa bagaznika itp hahaha :wink4:

Opublikowano

Planuje : Chip na około 140 koni , alufelgi ATS Taurus Flash , polerka lakieru mechaniczna , zaciemnienie szyb wszystkich lekko jednolicie tak na około 35 % , chromowane obwódki wokół szyb , zastanawiam się jeszcze nad chromowanymi lusterkami.

Chciałem zamontowac lampy bi-xenonowe + spryszkiwacze + system samopoziomujący ale cena tego zestawu mnie załamała:P

na czerwono zaznaczyłem to do czego się odniosę:

- przyciemnianie wszystkich szyb ... wiesz, że te z przodu prędzej czy później rozjaśnisz :gwizdanie:

- wg mnie chrom na lusterka to do golfika :kox:

A tak w ogóle fajna bryczka :good:

Opublikowano
  • Autor

Wiem wiem że przedniej szyby ruszyc nie moge a bocze przednie moga byc na 30 % tylko zaciemnione, nie chce poprostu przyciemniac tylnych szyb na maxa a przednie zostawic nie ruszane bo to mi sie nie podoba ... chce zrobic taką lekką mgiełke, czasami niektóre auta z usa tak maja bardzo ładnie to wygląda przynajmniej dlamnie pozdrawiam :)

Opublikowano

Wiem wiem że przedniej szyby ruszyc nie moge a bocze przednie moga byc na 30 % tylko zaciemnione, nie chce poprostu przyciemniac tylnych szyb na maxa a przednie zostawic nie ruszane bo to mi sie nie podoba ... chce zrobic taką lekką mgiełke, czasami niektóre auta z usa tak maja bardzo ładnie to wygląda przynajmniej dlamnie pozdrawiam :)

przednich bocznych też nie możesz :) każde nawet najmniejsze przyciemnienie zjeżdża poniżej dopuszczalnej granicy przepuszczalności :thumbdown:

a propos jaki to kolor? czarny?

Opublikowano

owszem przednie moga byc sciemnione tylko 30% ale ale:) teraz praktycznie kazde nowsze auto ma juz przednie seryjnie sciemnienie na 27%

ja u siebie w B6 mam przod 25% a tyl 35% i naprawde choc duzej roznicy odcieni z zewnatrz nie widac to ze srodka z przodu naprawde widocznosc jest git:) i juz mialem nawet akcje z "Miśkiem" ktory kazal mi zdzierac albo zabierze dowod i pokazalem mu od srodka to zwatpil i mnie puscil... - ale to chyba tylko dlatego ze nie mieli tego miernika smiesznego :)

Opublikowano
  • Autor

Co do koloru to jest cos pomiedzy ciemnym niebieskim a granatowym dosyc ładny kolor .... a co do szybek to właśnie chciałem unikac "Miśków" dlatego przód miał byc na te około 35% a tył tak 45% mniej więcej tak, bede musiał to jeszcze wszystko dokładnie przeanalizowac, zaczne od wiosny dlatego mam jeszcze troche czasu na to by auto wyglądało ładnie :P Napewno nie przyciemnie tylnych szyb na 100% bo ta róznica jaka wtedy powstaje między przodem a tyłem nie przypada mi do gustu .... generalnie to taka lekka mgiełka najlepiej by wyglądała ale mówice ze to niezabardzo legalne i koło sie zamyka ... cos jeszcze wymyśle :P pozdrawiam

Opublikowano

Rzeczywiscie wersja podstawowa.. :)

Poza bluetooth i fotelami to seria.. :decayed:

Opublikowano

A co do audio to chyba nie jesteś wymagający, ja zmieniłem radio i na seryjnych głosnikach juz jest wielka różnica, popytaj kolegów z Poznania np. madasa26 hihihi

sprzęt u Vario naprawdę gra zacnie po zmianie na inne radio a co dopiero jak głośniki zmieni i suba wrzuci :kox: :kox: