Damian___Audi Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam, W Audi A4 B7 wystrzeliła mi poduszka od kierowcy i niestety od pasażera, zablokował się także pas pasażera. Do wymiany są tylko te rzeczy, czy dodatkowo jakieś sterowniki, taśmy, przekaźniki itp podobne rzeczy których nie widać ? Nie chce mi się wymieniać całej deski, może ktoś ma jakiś fajny pomysł na zakrycie pęknięcia na desce rozdzielczej od poduszki, nie wiem, jakaś fajna wlepka, tak że jak ktoś spojrzy to żeby pomyślał że tak jest specjalnie a nie że poduszka wywaliła, może ktoś będzie miał fajny pomysł
damian92x Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam, W Audi A4 B7 wystrzeliła mi poduszka od kierowcy i niestety od pasażera, zablokował się także pas pasażera. Do wymiany są tylko te rzeczy, czy dodatkowo jakieś sterowniki, taśmy, przekaźniki itp podobne rzeczy których nie widać ? Nie chce mi się wymieniać całej deski, może ktoś ma jakiś fajny pomysł na zakrycie pęknięcia na desce rozdzielczej od poduszki, nie wiem, jakaś fajna wlepka, tak że jak ktoś spojrzy to żeby pomyślał że tak jest specjalnie a nie że poduszka wywaliła, może ktoś będzie miał fajny pomysł Wolisz mieć wlepkę na desce zamiast poduszki? Pomyśl o pasażerach i ewentualnej sytuacji w której taka poduszka mogłaby się przydać.
kamelus_ Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Przecież to tylko górną część deski się wymienia. Proste do zrobienia i będzie jak należy (o ile włożysz na miejsce nowy AIR BAG)
Mateuszek1001 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 No do wymiany również sterownik poduszek.
quadral20004 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 to poduszki bez powodu juz wystrzeliwuja? sterownik mozna wyczyscic,nie jest konieczna wymiana
Rekomendowane odpowiedzi