krzysiekstw10 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Witam, od niedawna jestem użytkownikiem A4 B7 z NAVI PLUS RNS-E. Mam takie pytania odnośnie tego radia a na nurtujące mnie pytanie nie znalazłem dokładnych odpowiedzi na forum. 1. Są dwa gniazda SD, jaką największą pamięć obsługuje to radio? Próbowałem rożnych kart ale największa jaką mi obsłużyło to 1gb. 2. Czy z gniazda SD można uruchomić navi? Mam oryginalna płytę która działa lecz nie pasują mi państwa na tej płycie. 3. Chciałbym mieć PL menu w radiu, znalazłem filmik w którym gość pokazuje jak to zrobić lecz to jego spolszczenie nie miało polskich znaków tj. ź, ć itd. Czy jest na forum pełne spolszczenie? 4. Na radiu można oglądać filmy? Jak tak to w jakim formacie? 5. Pytanie troszkę z innej beczki, w podłokietniku mam miejsce na telefon, wiem jedynie że tam wchodzi chyba nokia, wie ktoś jaki to model? Da się to wejście przerobić na ładownie telefonu z micro usb? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez krzysiekstw10
krystiano91 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witaj, 1. Było na forum w zależności czy masz zwykłą czy ledową. Led - obsługuje karty SDHC do 32GB Zwykła - do 2GB 2. Nie 3. Nie 4. Można ale potrzebujesz tuner. Tu masz info: https://a4-klub.pl/index.php?/topic/197288-opcja-tv-in-w-rns-e-multimedia-odtwarzanie-filmow-tv-cyfrowa-carpc/ 5. Nie orientuję się. Pozdrawiam
krzysiekstw10 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ledowa ma przycisk media zamiast przycisku cd/tv? Czyli co nie dam rady wgrać sam sobie pełnego spolszczenia? A może gdzieś koło Radomia ktoś zna osobę co by mi mogła to zrobić?
krystiano91 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dokładnie tak Nie ma czegoś takiego jak pełne spolszczenie. Możesz mieć jedynie polskie menu (tak jak zauważyłeś bez polskich znaków). Bez problemu możesz zrobić sobie to sam.
krzysiekstw10 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ale też widziałem że mają ludzie z polskimi znakami ? czy dasz mi jakiś link żebym sobie zrobił to spolszczenie? ?
wrclaguna Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 co piec minut macie te same pytania Trzeba poszukac na FORUM ( pare minut ) https://a4-klub.pl/index.php?/topic/382029-rns-e-jezyk-pl/#entry5009407
krzysiekstw10 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dzięki wielkie ? teraz tylko czekam na odpowiedź odnośnie tego telefonu ?
marjankowi Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zwykła RNSE obsługuje karty do 4GB, ale koniecznie muszą być to karty SD (nie SDHC)
Rekomendowane odpowiedzi