tomus8607 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam. Mam emulator zmieniarki mp3 nvox tylko brak mi przewodu połączeniowego do niej. Czy ktoś mógłby poratować jakaś fotka takiego przewodu od strony wtyczek? przewód wyglada tak potrzebuje schemat do zrobienia takiego przewodu lub fotki wtyczek od strony przewodów z widocznymi kolorami przewodów. Pozdrawiam
bobikos Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 myślę że uzyskasz tylko od producenta. Ostatecznie możesz kupić w internecie i masz 10 dni na zwrot, w tym czasie zdążysz spisać układ pinów
tomus8607 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 myślę że uzyskasz tylko od producenta. Ostatecznie możesz kupić w internecie i masz 10 dni na zwrot, w tym czasie zdążysz spisać układ pinów Taki zakup zrobię w ostateczności. Najpierw chciałem zapytać na forum czy ktoś przypadkiem nie ma takiej zmieniarki i nie podrzuci foty. Swoją droga za ten kawałek przewodu z kostkami wołają po 80zł, co jest w moim przekonaniu dość drogo.
Rekomendowane odpowiedzi