m_gorek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Drzwi kierowcy w moim B6 stukają na ryglu przy każdej nierówności drogi. Przejrzałem wszelkie posty i zgodnie z radą regulowałem rygiel (na środkowym słupku) Pomaga na jeden, dwa dni i jak drzwi sie "ułożą" w nowym położeniu sytuacja sie powtarza. Drzwi ładnie leżą, nie odstają i są na tej samej wysokości co tylne. Dzwoniłem do serwisu i jedyne co zaproponowali to wymiana zamka drzwi. czy ktoś ma jakiś pomysł lub fachowca, który sie tym zajmie w Warszawie?
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Lub wymiana uszczelki drzwi .Koszt 250 zł
m_gorek Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2008 Stukanie wyrażnie słychać dokładnie z okolicy rygla więc trudno powiedzieć czy wymiana uszczelki coś da, Musze odwiedzić jakiegoś blacharza, może cos wymyśli... ale dzięki za podpowiedź
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Da da w innym miejscu i z inną siłą będzie się zamykać drzwi . przerobione
Rekomendowane odpowiedzi