Waldemar Kuć Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam.Mam problem jak w temacie. W trakcie jazdy ogrzewanie działa w miarę dobrze, ale gdy się zatrzymam na chwile to zaczyna dmuchać zimnym powietrzem. Czy ktoś może podpowiedzieć mi gdzie szukać rozwiązania tej zagadki? Będę wdzięczny za jakiekolwiek info.
Rzemyk_ELB Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam.Mam problem jak w temacie. W trakcie jazdy ogrzewanie działa w miarę dobrze, ale gdy się zatrzymam na chwile to zaczyna dmuchać zimnym powietrzem. Czy ktoś może podpowiedzieć mi gdzie szukać rozwiązania tej zagadki? Będę wdzięczny za jakiekolwiek info. Zapowietrzona nagrzewnica , albo pompa wody juz niedomaga
SoltyS123 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Cześć! Mam taki sam problem, czyściłem środkami cały układ chłodzenia, płukać nagrzewnicy raczej nie będe, tą zimę się przemęczę w lato będe wymieniał nagrzewnice bo chyba innej przyczyny tego nie ma, Pozdrawiam
marjon Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 w cieplejsze dni spusc plyn i pojezdz na wodzie destylowanej z kwaskiem cytrynowym zapomnisz o wymianie nagrzewnicy
Rabbi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 zimę się przemęczę w lato będe wymieniał nagrzewnice rób teraz,po co Ci nagrzewnica w lato?
Waldemar Kuć Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Pompa jest świeża, niedawno rozrzad był robiony ze wszystkim. Spróbuję odpowietrzyć jak nic nie da to wtedy kwasek przetestuje. Dużo kwasku trzeba?
SoltyS123 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 zimę się przemęczę w lato będe wymieniał nagrzewnice rób teraz,po co Ci nagrzewnica w lato? Teraz nie mam czasu i miejsca, poza tym wracam z pracy jestem w domu 17 ciemno, w soboty łatwie sprawy na mieście wracam 12-13 w godzine tego nie zrobie, nie mam miejsca w garażu zbytnio, teraz śnieg pada i zimno, w lato to zrobie będzie to chyba najlepsza pora dla mnie
marjon Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 ja wsypałem chyba 6 saszetek na cały układ. jak spuszczałem to gnojówa leciała...
SoltyS123 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Spuszczałeś korkiem spustowym czy wąż zdjąłeś któryś?
marjon Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 korek spustowy w chłodnicy i obudowa termostatu z termostatem. inaczej nie spuscisz wszystkiego, chyba ze pompe wyjmiesz no i z nagrzewnicy trzeba wydmuchac bo samo nie wyleci
Rekomendowane odpowiedzi