Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak oświetlenia po otwarciu drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prośba o pomoc:

Od ok. tygodnia przestało mi działać podświetlenie wnętrza auta po otwarciu drzwi pasażera - oświetlenie kabiny, podświetlenie nóg pasażera oraz czerwona lampka w drzwiach. Od strony kierowcy wszystko działa ładnie.

Wiem, że przyczyną mogą być kable w osłonie gumowej lub stycznik w zamku. Mam jednak jeszcze dodatkowy objaw: jeżeli mając otwarte drzwi pasażera otworzę dodatkowo drzwi tylne prawe (za drzwiami pasażera), wtedy wszystko zaczyna ładnie świecić.

Macie może jakiś pomysł o co tu może chodzić?

Opublikowano

Uszkodzona wiązka przewodów pomiędzy karoserią a drzwiami. Miałem tak, z wierzchu nie było widać ale jak się dobrałem do przewodów to wyglądały jakby je ktoś ponacinał

Opublikowano

Mi nie działało podświetlenie nóg pasażera gdy miałem odpiętą wiązkę nad schowkiem pasażera. Odpięła się na szybkozłączkach

Opublikowano

Podłącze się pod temat. Czy w avancie po otwarciu drzwi tylnych powinno załączyć się oświetlenie nad kanapą? U mnie się nie włącza ;/

Jeśli powinno to gdzie powinienem zacząć szukać. Dodam że na fisie widzę otwarte drzwi.

Opublikowano

Podłącze się pod temat. Czy w avancie po otwarciu drzwi tylnych powinno załączyć się oświetlenie nad kanapą? U mnie się nie włącza ;/

Jeśli powinno to gdzie powinienem zacząć szukać. Dodam że na fisie widzę otwarte drzwi.

styki w lampce do przelutowania
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki Sebidi. Wystarczyło rozebrać,  przeczyścić styki i potraktować sprajem do poprawy przewodności. Działa