kreczi Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam. Mam problem trochę dziwny. Więc od początku. Spadło trochę śniegu i gdy ruszam to załącza się esp (normalne), ale po chwil wyskakuje mi błąd spalonej żarówki. Faktycznie z lewej strony nie pali się pozycja oraz z tyłu. Gdy zgasze auto wszystko wraca do normy do momentu gdy znów esp zacznie działac. Jakieś sugestie koledzy?
Bruuuum Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Wymień te żarówki, kiedyś w Pasku B5 od złej żarówki wywalało check engine i za niski poziom płynu chłodniczego. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Bruuuum
kreczi Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Myślisz że to wina żarówki. To są osram dałem za nie 40zł czy jakoś tak
Bruuuum Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 No ale nie świecą i przy okazji wyskakuje błąd, tak? To wymień
kreczi Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Nie świecą kiedy zacznie działas esp wtedy odrazu wyskakuje błąd spalonej żarówki i faktycznie nie pali się. Gdy zgasze auto i zapale błędu nie ma i żarówka się pali
wrclaguna Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Podepnij kompa i sprawdz jakie błedy sa w MCE 09 i ABS 03
Rekomendowane odpowiedzi