maniakowy Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, Mam nie sprawne auto a4 b6 z bogatym wyposażeniem z rocznika 2004 r i zakupiłem taki sam model auta z tym, że dużo uboższy z roku 2001. Moje pytanie brzmi czy nie będzie problemu żeby przełożyć wyposażenie wnętrza auta z rocznika 2004 do 2001? Chodzi mi o radio, skórzane fotele które są w pełni elektryczne (!), boczki... itp. - audi z 2001r ma zwykłe fotele bez elektryki a z tyłu są szyby na korbki... Proszę o odpowiedź, pozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 2017 przez maniakowy
bobikos Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) pewnie że możesz. Najlepiej całą wiązkę wewnętrzną/zewnętrzne i moduły MCE, komfortu, inne. Żeby zrobić to z głową na początku sprawdź szczegółowo różnice w wyposażeniu bo od tego będzie zależało które wiązki przekładać/ zmieniać. Edytowane 9 Stycznia 2017 przez bobikos
Klawisz-84 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 A z ciekawości co się stało z 2004r? from Sony Z1
Rekomendowane odpowiedzi