Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie wtryski?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakładam w środę gaz do samochodu, w związku z tym mam pytanie.

Gazownik zaoferował mi instalacje stag Go Fast za 2200 z wtryskami AC W02/03 albo barracudy za cenę 2350. Opłaca się wybrać te droższą wersje? Dodam, że autem chcę jeździć dwa lata, czyli na czas gwarancji instalacji gazowej, więc o trwałość i ewentualne usterki się nie martwię bo i tak zostaną usunięte w ramach gwarancji.

Są jakieś inne zalety założenia tych barracud? Czy zdecydować się na wtryski STAGA, bo i tak nie będzie różnicy?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam :)

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Za 2500 masz staga qbox z wlewem przy korku benzyny .Mam taką z wtryskami ac w02  jazda bezproblemowa .Nie zakładaj go fasta ta instalacja jest za słaba na nasze alty no chyba że lubisz jak Ci szarpie na zimym,albo Pogadaj z kolegą Tomoskroba on miał taką i nie polecał

Opublikowano
  • Autor

No dobra, więc co mam powiedzieć gazownikowi? Jaki zestaw proponujesz z wtryskami AC W02?

Opublikowano

Ja mam troszkę lepszy standard staga sterownik qbox plus, gwarancja 5 lat,listwa w02,i reduktor r01,wlew przy korku benzyny u mnie wyszło 2700 ,kolega 2 miesiące temu zakładał i wziął qboxa basic i też nie narzeka zapłacił 2400 wlew w zderzaku.Powiem Ci na 2.5 roku z gazem zero problemów ostatnio po przeglądzie zaczął swirować ale okazało się że gazownik wysłał ucznia do ustawiania...

Opublikowano
  • Autor

Czyli qbox basic jest lepszy od go fast?

Opublikowano

Moim zdaniem lepsza ,najnowszy sterownik staga 5 lat gwarancji ,żadnych szarpań i innych jaj związanych z gazem

Opublikowano
  • Autor

A jaki reduktor wybrać? :) I co z tymi wtryskami, opłaca się inwestować w barracudy?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 14.01.2017 o 22:46, Daviidooff napisał:

I co z tymi wtryskami, opłaca się inwestować w barracudy?

Wpisz w allegro wtryskiwacze barracuda poczytaj sobie opis, wpisz sobie w następnej karcie wtryskiwacze ac w02/03 i tak samo poczytaj opis, niczym się to nie różni od barracud.

Opublikowano

Na plus dla AC że są rozbieralne i w razie czego można je łatwo wyczyścić, za to barracudy ciszej pracują. Jednak przy dobrym wystrojeniu jedne i drugie spokojnie dadzą radę. Wybór należy do Ciebie.