xenalnh Opublikowano 4 Października 2020 Autor Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) Znowu długo nic nie pisałem, ale jest mały update i światełko w tunelu. Ostatnio po raz kolejny audi zaliczyło strzał w tył co wymusiło działania, 2 tygodnie organizacji części, dłubania, potu i drapania się po głowie i jest... wydech z S4 ? Smuteczek. Rozkmina wiązki do przycisku "S", sterowania przekaźnikiem i elektrozaworem do klap wydechu. Bezpieczniki przekaźnika i elektrozaworu. Elektrozawór i podciśnienie Wydech i stary zderzak. Efekt końcowy?♂️ Edytowane 4 Października 2020 przez xenalnh
xenalnh Opublikowano 4 Października 2020 Autor Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) Filmik całości Edytowane 4 Października 2020 przez xenalnh
xenalnh Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Długo mnie tu nie było, ale też nic się nowego nie działo. Postawiłem sobie jasny cel zaprzestania wydawania hajsu na projekt który miał dać mi imitacje mojego marzenia, zamiast tego spiąć się i to właśnie marzenie spełnić. Udało się, więc przyszedł czas na nowy temat. Tu tylko zostawię trailer ? 1 5
K4rol81 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Piękna sztuka, gratki zakupu . Nie wiem dlaczego nie trafiłem wcześniej na ten watek, ale mam pytanie odnośnie sterowania wydechami, pamiętasz cos jeszcze jak miałeś to wszystko podłączone pod przycisk S?
xenalnh Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Pewnie, napisz PW to postaram się pomóc ?♂️
Rekomendowane odpowiedzi