Marcin_G Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam, znalazłem na kauftec taką rzecz: https://www.kufatec.de/shop/en/Audi/A4-B8/8K/Bundle-LED-Rear-Lights-Audi-A4/S4-Sedan-Facelift2?action_ms=1 I tu moje pytania. Czy są to adaptery z A4 B8 przedlift zwykłe światła na A4 B8 polift neon?
amaradaar Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Po tym jak zobaczylem cene nawet nie chce mi sie komentowac... naprawde chcesz na to wydac 700€ ?
wrclaguna Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 A jakie lampy masz teraz ? klape wymieniałes ?
Marcin_G Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2017 Nie bardziej mi chodziło żeby same takie adaptery zamówić teraz mam zwykle zdrowy. Ale wiem że klapa do wymiany. A u nas robi ktoś takie adaptery?Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Po tym jak zobaczylem cene nawet nie chce mi sie komentowac... naprawde chcesz na to wydac 700€ ?Cena wiem że kosmiczna bo za 1600 w Krakowie biorą za lampy z montazemWysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka A jakie lampy masz teraz ? klape wymieniałes ?Klapa zwykła ale wiem zero wymianyWysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
wrclaguna Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 jak za lampy POLIFT sedan z montazem do przedlifta to bardzo dobra cena
Love-AUDI Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Godzinę temu, Marcin_G napisał: A u nas robi ktoś takie adaptery? odezwij sie na PW Edytowane 18 Stycznia 2017 przez Love-AUDI
Rekomendowane odpowiedzi