pawel_wwy Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam Dziś przy okazji kasowania inspekcji serwisowej natknąłem się na błąd na kanale 56 RADIO: 02559 - Right Rear Mid-Range/Woofer Loudspeaker (R160) sprawdziłem głośnik rzeczywiście nie wydaje żadnych dźwięków, gra tylko sopran, skasowanie błędu nic nie pomogło, błąd wraca. Może ktoś miał taki przypadek, co mogłoby być przyczyną?
Zbig208 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Najprawdopodobniej głośnik do wymiany. Miałem tak tylko w przednich drzwiach. Sprawdziłem połączenia, wtyczki i niestety musiałem go wymienić.
pawel_wwy Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Też właśnie obstawiałbym taka ewentualność, jednak w zeszłym roku przyciemnialem szyby i wszystkie drzwi były rozbierane, może zapomnieli mi go poprostu podłączyć przy składaniu bo o antenie FM właśnie zapomnieli... a gdyby nie ten błąd, jako kierowca trudno wyłapać ze nie gra ten głośnik. Zajrzę w wolnej chwili do tego głośnika i dam znać co było ;-) Edytowane 18 Stycznia 2017 przez pawel_wwy
Zbig208 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jak coś było robione to jest nadzieja że nie zostało podłączone.
Rekomendowane odpowiedzi