snajper92 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witam Dzisiaj zauważyłem dziwny minimalny stuk z tyłu samochodu, wychodzi na to że zepsuł mi się amortyzator lub poduszka amortyzatora. Rozebrałem nadkole i sprawdziłem i na 90 wydaję mi się że to amortyzator. Podjadę jeszcze na Stację Diagnostyczną i sprawdzę % Firma amortyzatora jaki siedzi to bilstein 19-164489 bne g448 Nadwozie Według Vlepki 1BE. Jaki polecacie amortyzator do kupna ? Czy mam kupić dwa takie jak siedzą czy jakiejś innej firmy ?? *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy. Zapraszam tu ->Regulamin
Klawisz-84 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Bilstain i nie ma nad czym się zastanawiać.Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Alko-maty Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Też wybrałbym dwa takie same jak masz teraz tylko oczywiście nowe Bilstain, a będziesz zadowolony z jakości oraz komfortu podczas jazdy. Pytanie jest inne: jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na ten cel, na zakup amorków?
chudineze Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Wystarczy użyć wyszukiwarki i znajdzie się parę takich samych tematów:
snajper92 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2017 Kupiłem dwa nowe Bilstein.
Rekomendowane odpowiedzi