tomek899 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 chce wymiec zwykla blende na blende s-line i mam pytanie, trzeba zdejmowac zderzak? czy obejdzie sie bez tego ?
shakal Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Kolego o jaką blendę Ci chodzi? Może grill?
shakal Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Nie trzeba ściągać zderzaka, 2 śruby po bokach i reszta na zatrzaskach. Połóż się pod zderzakiem to zobaczysz wszystko.
tomek899 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2017 a to jest zwykła blenda czy sline ? i czy da sie ja wymienic nie majac kanału ? masz moze zdjecie zwyklej i sline ?
shakal Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 To jest zwykła Dokładka (nie blenda) i da się wymienić bez kanału. Karton na podłogę i się połóż pod zderzakiem. Jeśli jesteś dość duży to wjedź na coś tylnymi kołami (jakieś deski czy coś podobnego) żeby auto stało wyżej, lub podnośnik z jednej strony i powinno też wystarczyć. S-line Zwykła dokładka
tomek899 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 srubki odkreciłem, ale nie moge wyjac tych z tych zatrzasków, jaki macie sposob na to ??
Rekomendowane odpowiedzi