Rob@k Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Nie wiem czy dobry dział, jak nie proszę o przeniesienie. Nie mam w aucie modułu BT ale jest instalacja mikrofonu która idzie podsufitką i lewym słupkiem na dół. Gdzie może być jego koniec?
salamon Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Skoro nie masz BT to nie może być to mikrofon od bluetooth tylko do oryginalnego telefonu.Masz uchwyt na telefon przy konsoli
Rob@k Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2017 Nie nie mam ani na konsoli ani w schowku
salamon Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 To może ktoś wyrzucił a został tylko mikrofon z instalacją
Rob@k Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2017 Mikrofonu też nie ma jest tylko kabelek od niego. Poza tym Niemiec nie bawił by się w takie rzeczy
salamon Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) To w takim razie skąd wiesz że to jest od mikrofonu może być równie dobrze od czujników ruchu. Edytowane 24 Stycznia 2017 przez salamon
Rob@k Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2017 Porównywałem z innym autem jest w miejscu gdzie oryginalnie podpina się mikrofon. Mikrofon przekładałem od kumpla i wtyczki pasują.
matixxxDEE Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Znalazłeś może koniec ? mam to samo i nie wiem gdzie się wpiąć do tych przewodów ? Patrzyłem w miejsce gdzie normalnie jest moduł i tam pusto
Rekomendowane odpowiedzi