lukaszq Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam. Przyjaciele. Mam problem w swojej Audi B6. Otóż od długiego czasu miałem problem z szybą od strony kierowcy tzn. z jej zsuwaniem w dół - przycisk raz działał raz nie. Natomiast funkcja dosuwania działała idealnie. Teraz po mrozach przycisk nie reaguje na zsunięcie w dół, natomiast jeśli wciskam w górę przy zamkniętej szybie słychać odgłos taki jakby chciała się zamykać. Co to może być od czego zacząć? Jeśli chodzi o stronę pasażera to szyba otwiera się w miarę normalnie, w miarę dlatego że czasami gdy chcę zamykać w górę kilkukrotnie pod rząd szyba się zatrzymuje i zamiast iść w górę idzie w dół do otwarcia, pomimo tego że trzymam cały czas tak samo przycisk do zasuwania.
enrike2 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Przyciski do przeczyszczenia lub wymiany powinno pomóc 1
netox Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Masz może numer tego przełącznika u mnie to samo. Tylko ja mam 2 elektryczne a z tyłu korba
Rekomendowane odpowiedzi