Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pompa wspomagania Zamiennik BOSH czy lepiej jakąś używkę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam dylemat zajechałem wczoraj moją poczciwą pompę wspomagania i musze szybko jakoś to naprawić i mam straszny dylemat czy kupić zamiennik BOSH za 600 zl czy lepiej ogarnąć orginał po rozbitku . Na allegro znalazłem jedyną pompę używaną do mojego silnika za 400 zł daje linka http://allegro.pl/pompa-wspomagania-audi-a4-b5-2-4-quattro-i6668614320.html i nie wiem co zrobić czy macie jakieś doświadczenie co lepiej wybrać ?? ( regeneracja nie wchodzi w grę bo w moim mieście nie ma za bardzo nikogo kto by sie tym dobrze zajął )

Opublikowano

Używka 400 a Bosch nowy 600 to chyba nie ma się nad czym zastanawiać.Popytaj jeszcze forumowych sprzedawców może jakąś lepszą ofertę ci dadzą.Zajrzyj do działu naszych sprzedawców:hi:

Opublikowano

Na twoim miejscu również bym rozważył opcje, wysyłki pompy do regenerowania nie musisz wieźć jej osobiście. I nadal masz oryginał i wiesz co masz, bo jak kupisz używkę to nie wiadomo w jakim jest stanie i jak długo ci pociągnie. A jak nie to bierz tego boscha, tak jak kolega wyżej napisał warto spytać sprzedawców z forum bo mają naprawdę dobre ceny, osobiście polecam Wandeja przesyłka ekspresowa i ceny super. Powodzenia

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak na używkę to drogo, zamienniki to zależy jak trafisz ja ze swojego doświadczenia nie polecam, poszukaj używki ale do max 150 zł, ewentualnie regeneracja. 

Opublikowano

Kolega w Golfie na najtańszym zamienniku z Allegro jeździ już czwarty rok... Chociaż sam osobiście bym się na taka opcję raczej nie zdecydował, w swoim aucie jak zaczęła mi wyć założyłem używke za 90zł.

Opublikowano

Rozważam zakup nowego zamiennika MaxGear za 245zł.

Co sądzicie o takiej akcji?

Opublikowano

MaxGear trochę lepsze opinie niż Hart, ale spodziewaj się bardziej niskiej jakości, poszukaj lepiej używanej za 100 zł spokojnie zakupisz :)  Ja miałem zamiennik topran dałem prawie 400 zł nie przejechałem nawet 5k km i była do wyrzucenia. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej kup używaną orginalną :D