Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Uszkodzone tylne lampy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy napisalem w dobrym dziale ale bardzo potrzebne sa mi tylne lampy do A4 1995 a wlasciwie to potrzebuje uszkodzone (potrzaskane) i tylni zderzak tez by sie przydal

moze ktos z Was ma takie cos i chetnie sie tego pozbedziev albo jakies namiary gdzie bym to dostal

Opublikowano

Chyba najszybciej kupisz na allegro , ewentualnie jakiejś giełdzie samochodowej

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie na allegro nie moge znalezc a pilnie tego potrzebuje kupic a jak nawet kopmus jest potrzebne to wynajac na 1 dzien :grin:

Opublikowano

Na allegro są lampy ale całe

Opublikowano
no wlasnie na allegro nie moge znalezc a pilnie tego potrzebuje kupic a jak nawet kopmus jest potrzebne to wynajac na 1 dzien :grin:

Chcesz odszkodowanie z AC lub OC :?: heheh :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

hehe

nie do konca

poprostu w czwartek w nocy facet volvo wiechal mi w tyl i troche rozwalil a przy okazji chcialem sobie wymienic lampy na :

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=102364341

a przy kolizji nie uszkodzil mi lamp ale nie wiem czemu bo tylna klapa jest rozwalona a one niestety przezyly :grin:

Opublikowano

uzyj mlotka :twisted: :D na jakims szrocie powinienes znalezc uszkodzone lampki. ewentualnie poszukaj na allegro rozbitych A4 na czesci, na pewno ktos bedzie mial takie lampki.

Opublikowano

Albo szkła posciagaj :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

no cos trzeba wymyslec bo te co mam na aucie to jeszce bym sprzedal bo sa w idealnym stanie niedawno wymieniane ale jak szkla posciagam to bedzie widac ze nie rozbite bylo

jak byscie mieli jakis kontakt albo link do stronki gdzie bym znalazl cos takiego to z gory dzieki

w srode ogledziny :grin:

Opublikowano
no cos trzeba wymyslec bo te co mam na aucie to jeszce bym sprzedal bo sa w idealnym stanie niedawno wymieniane ale jak szkla posciagam to bedzie widac ze nie rozbite bylo

jak byscie mieli jakis kontakt albo link do stronki gdzie bym znalazl cos takiego to z gory dzieki

w srode ogledziny :grin:

Nieładnie , a puźniej się dziwicie że składki są wysokie :twisted:

Opublikowano
  • Autor

no sa wysokie wiec trzeba sobie to odrobic a jak jest juz uszkodzony to mozna naprawic czy wymienic cos przy okazji