MrFreq Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 witam Od jakiegoś czasu jak tylko troche przejadę autkiem i otworze maskę wydostaje sie dziwne Cykanie w miejscu gdzie przedstawiam na zdjęciu. Cykanie ustaje na chwile a potem znowu zaczyna cykac... Co się znajduję pod tą osłoną i co to może cykać? Prosze o pomoc
pastaldo Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Tam masz chyba zaworek odpowietrzenia paku paliwa o ile tak to się nazywa.
radekjez Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Tak dokładnie jak pastaldo piszeWysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
MrFreq Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 To w takim razie co tam może mi cykać ?
xsebo1 Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Elektrozawor załącza odpowietrzenie baku paliwa. Nie zalewaj paliwa nadstan, filtr węglowy będzie suchy i nie będzie cykać jak wściekły Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
MrFreq Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 mam troche wiecej niz polowa baku wiec nie ma nadstanu:)
xsebo1 Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Podczas tankowania nie zalewaj odpowietrznika, teraz to możesz mieć i pusto w baku. Filtr z węglem aktywnym wyschnie to przestanie cykaćWysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi