Wasiu0211 Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam wszystkich. Mam problem z kontrolką o niskim stanie płynu do spryskiwaczy, czy jest jakaś możliwość wyłączenia tej kontrolki na stałe przez komputer albo jakos inaczej?? Z góry dzieki i pozdrawiam.
salamon Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Tak programowo można ją całkowicie wyłączyć.a co sie dzieje że że chcesz ją wyłoczyć Edytowane 6 Lutego 2017 przez salamon
Wasiu0211 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Chce ją wyłączyc bo mnie denerwuje cały czas sie swieci, a poza tym nie mam w ogole przewodów doprowadzonych do czujnika poziomu płynu w zbiorniczku..wiec nie mam innego wyjscia aby sie tego pozbyć..
salamon Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Odblokowywałeś pewnie pełny fis, ty albo poprzedni właściciel i praca nie została do końca zrobiona tak jak powinna
Wasiu0211 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Poprzedni własciciel pewnie sie bawił z tym..aby wyłączyc tą kontrolke to musi byc dobry specjalista czy zwykły elektryk od samochodów da sobie rade? i to vagiem sie wyłącza?
salamon Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Tak vagiem .To żadna filozofia możesz sobie sam dokończyć pracę poprzednika należy wyjąć licznik i zmasować 1-szy pin w niebieskiej kostce licznika Trzeba odpiąć akumulator Edytowane 6 Lutego 2017 przez salamon
Rekomendowane odpowiedzi