KamilDub Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam mam taki problem podczas jazdy na benzynie auto sie dusi i nie ma siły a na gazie nie ma tego problemu i smiga jak potrzeba czy ktos wie w czym moze być problem??Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
KamilDub Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Opublikowano 8 Lutego 2017 Filtr paliwa wymieniłem bo yez myslalem ze przez to ale nic nie pomogło Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
michcio28810 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 a pompka paliwa jak?dobre ciśnienie daje?
KamilDub Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Opublikowano 8 Lutego 2017 Cisnienia nie sprawdzalem Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
michcio28810 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 jeżeli na gazie jest ok to trzeba szukać w układzie paliwowym
KamilDub Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Opublikowano 8 Lutego 2017 To musze zajechac do mechanika i sprawdzic ciśnienie Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
pulpecik Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 A jaki tam jest gaz? Bo może mikser i go zamula? Niby rozsądek podpowiada, że to bzdura ale.... Podpiąłbym go jeszcze jak się da i w korekty zerknął po najbardziej oczywistym czytaniu błędów itp. Ciśnienie pompki jak pisano i regulator ciśnienia paliwa też nie do pominięcia. Auto jest mocno tankowane wachą, czy tylko na dnie się chlupocze jak chłopu w gumiakach?
KamilDub Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Opublikowano 10 Lutego 2017 Gaz sekwencja diego i reduktor wymieniony 2 miesiace temu a benzyna jest zawsze w baku nie dopuszczam nawet zeby rezerwa sie swiecila Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi