kedzior96 Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam zakupilem fotele recaro do a4 b5 przedlift posiadam u siebie grzane fotele i air bag i tutaj moje pytanie jak te podlaczyc aby dzialala regulacja elektryczna a najlepiej prosil bym o oznaczenie co gdzie powinno byc jaka kostka za co odpowiada nie mam przy sobie swojego auta wiec trudno bedzie mi powiedziec jakie mam kostki a jakich nie. Mam dostep do aut z elektryczna regulacja tyle ze te auta sa bez akumulatorow i takze ciezko bedzie mi ocenic co za co odpowiada czytalem o kostkach zielonych od grzania tylka, ale one mi tutaj chyba nie podejda A reka siostry bo robila mi zdjecia.
huzio00 Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Czerwona kostka jest od regulacji elektrycznej fotela. Generalnie potrzebny jest + i masa, możesz sam wyrzeźbić lub kupić ori wiązkę o taką:
kedzior96 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 witam mam czerwoną kostkę do regulacji (dziś ją kupiłem) a która kostka jest do grzania fotela ? czyżby ta czarna ? u mnie w instalacji na 90% jest zielona nie spotkałem się z czarną. czarna ma inne kolory kabli niż ta w instalacji co idzie do grzania, nie wiem jakie ma fotel oryginalny.
huzio00 Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Zielone kostki są od grzania. Wysłane z mojego B15Q przy użyciu Tapatalka
kedzior96 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 Tak tak dokladnie tyle ze przy recaro ich nie ma
huzio00 Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 A na pewno są grzane? Wysłane z mojego B15Q przy użyciu Tapatalka
kedzior96 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Te kable ida w fotel i na 99% wydaje mi sie ze to od grzania. Na aukcji gosc pisal ze podgrzewane i on mial takie kostki Zawartość dodana 8 minutes later Albo to nie z a4 albo kij wie co z tymi fotelami Naliczylem 18 kabli zdjęcia robiła mi siostra niestety ale jestem 1000 km od foteli i tak własnie kończy się zakup jeśli czegoś nie widzę na własne oczy. Edytowane 17 Marca 2017 przez kedzior96
Rekomendowane odpowiedzi