Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL] spalanie a AJL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM DZIS PO ROZLADOWANIU SIE AKUMULATORA I RESTARCIE KOMPA SPALANIE NA ODCINKU 150KM WYNIOSLO 6.1L JECHALEM MAX 90 BO DROGA BYLA KIEPSKA CZY TO MOZLIWE ZE TYLE SPALIL?

Opublikowano

A czemu nie?Przy takiej prędkości i jeszcze trasa wynik jak najbardziej osiągalny.Mój 1.6 w lecie z załadunkiem 4 osób i bagażu jak jechaliśmy na Mazury i żonka za kierą 480 km to średnia wyszła 6,4/100km.Z pełnego baku mi prawie jeszcze pół zbiornika zostało.A ty masz autko prawie 2 razy mocniejsze i jak jeszcze sam jechałeś.Tylko się cieszyc i nie sądzę żeby ten reset miał coś z tym wspólnego.

Opublikowano

jeśli to była trasa to jest to jak najbardziej możliwe :good:

Opublikowano

Hehe posiadam A4 z silnikiem 1.8 i na trasie 280 km spalil mi ok. 15-16L Fakt ze po autostradzie jechalem ze srednia predkoscia 40 km/h :D przejechalem ok 130 km z ta predkoscia, a dalsze 150 km jechalem caly czas rowno 100km/h. Przyznam ze naprawde sie ucieszylem jak zobaczylem jak malo spalil :D

Pozdrawiam

Opublikowano

ja w weekend pojechałem sobie w góry i zrobiłem ok 250 km. Jechałem przez zasypane wioski i drogi, później na lepszej drodze przycisnąlem do ok 140 i średnie spalanie miałem 7,7 l/100 km :). Jechalismy w 2 osoby. Jest to juz ktorys raz moje takie spalanie, najmniejsze mi wyszlo 7,4 na odcinku 1000 km, a jak nie jezdze w trasy tylko sie krece po swej miescinie to 12 potrafi spalic ;)

Opublikowano

witam w mojej arj po trasie srednie spalanie jest na poziomie 7 litrow jak na v6 to mysle ze jest calkiem niezle miasto zima i krotkie podjazdy11-14l

Opublikowano

:hi:

Ja też mam AJL i mój pali od 8 w trasie do 12 w miescie przy sredniej jezdzie!

Na trasie warszawa-mazury- warszawa przy predkości około 100 km/h spalił 7,6. mniej mi nie schodzi !

Pozdro

Kowal

Opublikowano

tylko pozazdrościc, takie spalanie- bajka :good: