Skocz do zawartości
IGNOROWANY

jaka świeca? podświetlenie liczników.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, spaliła mi się cewka i wymienili mi w serwisie świece na " BOSCH 0 242 240 653 ". Brat mi coś mówił że mogą być złe bo do jego auta kosztowały 60zł/szt. że jakieś typowe do tego silnika muszą być to prawda? A druga sprawa wymienili mi akumulator i wydaje mi się że za słabo podświetla mi teraz liczniki, przyciski od radia i klimy.  akumulator "Akumulator Bosch S4 nr kat. 0092S40050 60Ah 540A" dodam że mam wzmacniacz i subwoofer nie jest za słaby? mogłem poprosić by mi pokazali stary =/

Opublikowano

Odnośnie podświetlania to masz regulację +- .Działa ona u Ciebie ??

Opublikowano
1 minutę temu, jacek70 napisał:

Odnośnie podświetlania to masz regulację +- .Działa ona u Ciebie ??

a kurde zapomniałem o tym, zaraz sprawdzę bo jeszcze muszę kluczyk zaprogramować

Opublikowano
9 minut temu, iDybeK napisał:

a kurde zapomniałem o tym, zaraz sprawdzę bo jeszcze muszę kluczyk zaprogramować

No i jeszcze szyby zaprogramuj. 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacek70 napisał:

No i jeszcze szyby zaprogramuj. 

dobra, działa wsio. a jak je zakodować? chodzi o otwieranie/zamykanie z kluczyka? co do szyb to jak to działa że one się same zamykają? po uzbrojeniu alarmu się zamykają?

Edytowane przez iDybeK
zmiana treści
Opublikowano

Włącz zaplon i parę razy otwórz i zasuń szybę ( od końca do końca ) i masz zakodowane. Teraz jak raz naciśnięciu przycisk na otwieranie to szyba sama leci w dół.  Jak raz na zamykanie to się zamyka bez trzymania przycisku. Podobnie zrób z drugą stroną.