Threil Opublikowano 18 Lutego 2017 Opublikowano 18 Lutego 2017 Witam, czy miał ktoś problem, z wyciąganiem kluczyka po wyłączeniu samochodu? Wymiana stacyjki na nową, nic nie daje. Została wymieniona w ASO na nową i problem dalej występuje. Po wyłączeniu kluczyk jest dalej trzymany i nie można go wyciągnąć, a podczas jazdy kluczyk bez problemu można wyjąć i włożyć nie gasząc przy tym samochodu.. Miał ktoś może podobny problem? Z góry dzięki! Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2017 Opublikowano 18 Lutego 2017 A ASO co na to ? ja kiedys czyściłem boki kluczyka i pomogło
wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2017 Opublikowano 18 Lutego 2017 1 minutę temu, Threil napisał: Nieodpowiedni moduł komfortu na FORUM jest user https://a4-klub.pl/profile/10817-adrian998998/ co obrabia KOMFORT i problem znika
Threil Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Opublikowano 18 Lutego 2017 Dzięki, zapytam go! ASO od razu zaleciło wymianę komfortu na ten z odpowiednimi cyferkami..
jarzab45 Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam a ja mam problem ciężko wchodzi kluczyk musze nim poruszać na boki żeby wskoczył i po wyłączeniu wydaje mi się ze powinien odskoczyc a musze go szarpać żeby wyciągnąć
Rekomendowane odpowiedzi