inomi13 Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Witam posiadam w swoim aucie tj. audi a4 b7 2.0 TDI 16 V radio audi concert II, Zakupiłem moduł aux i podpiąłem do niego tablet. Wszystko ładnie gra, natomiast wpadłem na pomysł że jest aplikacja która na wyłączonym ekranie po naciśnięciu vol + zmienia piosenkę do przodu a vol - zmienia do tyłu. Wyprowadziłem kable z tabletu i chcę podpiąć je do kabli które idą od kierownicy do radia jednak nie wiem które są to dokładnie kable. Prosił bym o jakiś schemat bądź opis kabli(kostki) która wchodzi do radia.
salamon Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Edytowane 20 Lutego 2017 przez salamon
inomi13 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Opublikowano 20 Lutego 2017 Która to będą piny odpowiadające za sterowanie z kierownicy?
inomi13 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Opublikowano 20 Lutego 2017 Rozumiem że kostka zielona odpowiada za sterowanie z kierownicy. Które dokładnie piny to zmiana piosenki?
salamon Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Tego nie wiem i nawet na forum będzie ci ciężko odszukać
Magicbattle Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 sterowanie odbywa sie po can-ie wiec nie ma opcji podpiac tego na krotko tak jak Ty chcesz to zrobic
Pavell91 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Witam, odgrzeje kotleta, mianowicie mam radio Concert 2 na cd i dokupilem kabel aux ale kostka C jest niepodzielna. Może ktoś podpowiedzieć pod które piny przełożyć kable od auxa (żółty, czerwony i czarny) Edytowane 17 Czerwca 2018 przez Pavell91
Rekomendowane odpowiedzi