carbon852 Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam. W pompce spryskiwaczy reflektorów brakuje prądu, bezpieczniki sprawdzone, wszystko jest w porządku, gdzie szukać rozwiązania? Audi a4 b5 2000r.
animavili Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Rozumiem ,że do pompki dochodzi napięcie?.One korodowały w środku.Sprawdź czy nie masz popękanej obudowy.Jeśli tak to śmietnik. Nie kupuj zamiennika na alledrogo,ma słabej jakości króćce ,lubią się łamać.Lepiej oryginał używka jak już.
carbon852 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Właśnie pompka jest nowa, i do niej nie dochodzi prąd, może jest gdzieś jakiś przekaźnik czy coś? Edytowane 22 Lutego 2017 przez carbon852
animavili Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 U mnie nowy zamiennik nie był nawet w stanie podnieść dysz do góry.Słabe ciśnienie.Chyba też wtyczka była do lekkiego tuningu.Przekaźnik musi być bo załącza się tylko przy zapalonych światłach. Stawiam ,że pomka lipa ;-)
carbon852 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 Pompka jest sprawna, sprawdzona na krótko z prostownika, a gdzie znajde ten przekaźnik
animavili Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Znalazłem coś takiego.Na forum jest topic o rezaniu sprysków. Cytuj Ja podłaczylem sam przekaznik 389 i tak podalczalem i bez problemu mi smiga31-masa15-plus po zapłonie30a-wyjscie ze skrzynki bezpiecznikow53c-sygnal z wycieraczek56-sygnał swiatelSRA-wyjscie na pompke reflektorow Jeszcze jedno,bo przypomniało mi się dlaczego przerabiałem wtyczkę -pompka jest biegunowa .
carbon852 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 Jestem idiotą, wystarczyło po prostu na włączonych światłach xD Dzięki za pomoc, do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi