Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Chrysler Voyager

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić Chrysler Voyager z silniczkiem 3,3 z sekwencją.Macie jakieś doświadczenia z tym autkiem

Opublikowano

slyszalem ze to lipa ogólnie chodzi mi o marke samochodu, a ten akurat model to ciekawe... mechanik mowil ze chryslery sie psuja strasznie :)

Opublikowano

najgorsze, że niewiele osób powie Ci, jak jest naprawdę, bo niewielu pewnie tego chrysler'a posiada. Wg mnie, jest to dobre, duze, rodzinne auto. Wujek miał dylemat, co kupić i ostatecznie kupił Sharana, ale on chciał koniecznie diesel'a. Zasięgnął opinii i podobno silnik 3,3 jest bardzo fajny, jak to amerykańska benzynka;] Auto na pewno godne polecenia i przede wszystkim - komfortowe;)

Opublikowano

Znajomy miał Chrysler Voyager-a chociaż stać go było na tą maszynę - to psiczył ,że drogi w utrzymaniu .

Ponadto skrzynie automat made in USA coś lichutkie - wytrzymią tyle ile im pisano potem do wymiany -

może teraz już idzie dostać jakieś używane i wymienić - ale parę lat do tyłu to był kłopot.

Jechałem parę razy jako pasażer i jedno muszę przyznać komfort jazdy niedoopisania.

Jak cię stać i się znasz na mechanice to kupuj.

Opublikowano

Zależy o którym Voyagerze piszemy.Przed obecną A4 miałem II wersję,czyli '96-'01.

O benzynach nic nie wiem,ale jeżeli myślisz o 2,5 TD VM system, to szczerze radzę. Daj sobie spokój.

Ogólnie nadwozie bardzo komfortowe, ale posiadające wady typowe dla amerykanów. Jakość wykonania i użytych materiałów - Żenada.

Super się jedzie prosto. Schody zaczynają się w szybkich zakrętach :thumbdown:

Generalnie nie jest to złe auto, ale awaryjne, a części drogie.

I jeszcze jedno. Jeżeli chodzi o samą wygodę podróżowania, bije na głowę popularne u nas Sharany, Alhambry, Espace'y itp.

Opublikowano

2-3 lata temu też interesowałem się tym autem ale po dokładnym zbadaniu tematu zdecydowanie dałem sobie spokój,

ten samochód notorycznie okupuje ostatnie miejsca na liscie awaryjności ADAC :thumbdown:

Opublikowano

Wujas ma firme transportowa Szczecin - Berlin. uzywa od lat Voyagerow wlasnie. wszystkie benzyna na gaz. bardzo zadowolony

Opublikowano
  • Autor

chyba tez dam sobie spokój

Opublikowano

chyba tez dam sobie spokój

Jeżeli myślałeś o tym, o którym pisałem,to masz rację.

Jest jednak wyższy model z dieslami już od MB (2.8 CRD). Mój szeryf takim się wozi i chwali.

Ja Ci mogę powiedzieć tylko o tym, którego miałem (4 lata).

Jak widzisz motorownię VM sysytem (dotyczy również ostatnio popularnych Jeepów) to trzymaj się z daleka.