Pawlo 2004 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dziś chciałem dolać sobie płynu do sprysków i... nie moge otworzyć maski, ciągne za linke a ona niechce odskoczyć do góry, próbowałem również tak ze brachol ciągną za rączke do otwierania a ja próbowałem podnieść w tej samej chwili maske i tez nic Czy mozliwe zeby mróz tak zadziałał na pancerz linki ze linka w środku nie pracuje?? Dodam ze u nas dzisiaj jest -14*C Pozdro i czekam na podpowiedzi.
Bieniek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Przyczyna najprawdopodobniej bedzie mroz.Pancerz moze byc gdzies uszkodzony i wystarczy minimalna wilgosc zeby skutecznie unieruchomic linke.Wymien linke i bedzie po klopocie.
Pawlo 2004 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 ale najpierw musze jakoś otworzyć maske, a jak to zrobić??
malik Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Poproś kogoś żeby nacisnął na maskę a Ty w tym czasie ciągnij za dzwignię.
Bieniek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Masz garaz??Albo pojedz gdzies gdzie jest cieplo i powinno odpuscic po jakims czasie.
Pawlo 2004 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 malik czytaj ze zrozumieniem robiłem tak z bracholem Garaż mam ale nie ogrzewany Normalnie mi ta maska ciśnienie podniosła
Cineksik Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Pawlo 2004 to chyba Ty nie doczytałeś, napisałeś że ciągnełeś a malik żebyś nacisną Dziś chciałem dolać sobie płynu do sprysków i... nie moge otworzyć maski, ciągne za linke a ona niechce odskoczyć do góry, próbowałem również tak ze brachol ciągną za rączke do otwierania a ja próbowałem podnieść w tej samej chwili maske i tez nic Czy mozliwe zeby mróz tak zadziałał na pancerz linki ze linka w środku nie pracuje?? Dodam ze u nas dzisiaj jest -14*C Pozdro i czekam na podpowiedzi. Poproś kogoś żeby nacisnął na maskę a Ty w tym czasie ciągnij za dzwignię.
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 wystarczy użyc opcji http://www.a4-klub.pl/smf/b6_all_odczepionazerwana_linka_maski_awaryjne_otwieranie-t22551.0.html
Pawlo 2004 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Pawlo 2004 to chyba Ty nie doczytałeś, napisałeś że ciągnełeś a malik żebyś nacisną Dziś chciałem dolać sobie płynu do sprysków i... nie moge otworzyć maski, ciągne za linke a ona niechce odskoczyć do góry, próbowałem również tak ze brachol ciągną za rączke do otwierania a ja próbowałem podnieść w tej samej chwili maske i tez nic Czy mozliwe zeby mróz tak zadziałał na pancerz linki ze linka w środku nie pracuje?? Dodam ze u nas dzisiaj jest -14*C Pozdro i czekam na podpowiedzi. Poproś kogoś żeby nacisnął na maskę a Ty w tym czasie ciągnij za dzwignię. Jezeli ciągnąłem to chyba logiczne jest ze tez próbowałem dociskać :gwizdanie: ale ok mało ważne dzieki za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi