MRoger Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 W Warszawie ... mała własna działalność przechodzę z ryczałtu na książkę, będę potrzebował księgowej .... może ktoś zna/zajmuje się tym i mógłby coś polecić.
Tomeks Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 obojętne jakiej nie znajdziesz,będzie cię wqurwiała ,ten typ tak ma
MRoger Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 to niestety wiem ... dobrze żeby była tania ... i dobrze robiła .... nie musi być wyględna
Tomeks Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ... i dobrze robiła .... tak tak,to bardzo ważne
MRoger Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja nic nie chcę sugerowac, ale Poziek ma biuro rachunkowe I co mam mu powiedzieć ile zarabiam ...i pewnie dobrze robi ooooo Flyer widzę że już korzystałeś i jak było
Tomeks Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ...i pewnie dobrze robi :polew: moderator moderatorowi wilkiem
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ...i pewnie dobrze robi i nie wygląda
Tomeks Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 ...i pewnie dobrze robi i nie wygląda ale czy jest tani
MRoger Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 To ja pier.. le zostaje na ryczałcie
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 To ja pier.. le zostaje na ryczałcie ja przeszedłem rok temu z ryczałtu i jestem mega zadowolony Panowie , ile płcicie za taką obsługę księgową dla firmy 1 osobowej? Poź ile Ty bierzesz?
MRoger Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 Może masz co odliczać .. ja w sumie trochę wachy, amortyzacja auta kompa i w sumie to wszystko co informatykowi do życia potrzebne. Chyba nie opłaca mi się ... zostanę na 17% ryczałcie. Tym bardziej że pewnie Poziu nieźle "zdziera" :polew:
MRoger Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 No ja też ... 30-40 faktur rocznie
GILI Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 zostanę na 17% ryczałcie szukaj ,szukaj i to dobrej :gwizdanie:
GILI Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Nigdy nie słyszałem o tak wysokim ryczałcie ja mam 7%...no chyba,że usługi informatyczne są.... ale w takim wypadku to się nie opłaca i nie masz wyjścia trzeba zmienić formę opodatkowania
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Na usługi informatyczne jest 8% ryczałt.
Rekomendowane odpowiedzi