Dziobasty Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Siemanko, ostatnio wrzuciłem swoją czwórkę na podnośnik i okazało się, że wcześniej siedział w niej automat, parę innych dowodów na to też znalazłem ale to nie o tym. Przy 100 na godzinę mam ok 3000 rpm, to jest strasznie denerwujące bo w trasie trzeba się wlec albo silnik wyje jak głupi. Jaką skrzynię włożyć żeby samochód się dość dobrze zbierał i żeby miał mniejsze obroty przy normalnych prędkościach rzędu 100km/h?
fanthomas18 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Szukaj skrzyni od 1,9 tdi 110km, ma ciut dłuższe przełożenia od tej w 1Z. Skrzynia podchodzi p&p, kody skrzyń bodajże DHF, EEN- więcej nie kojarze, te pisałem z głowy
jack3631 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Ja mam skrzynie ze 110 wszystko pasuje idealnie
Dziobasty Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Jak byście mogli mi Panowie jeszcze powiedzieć jakie obroty macie przy powiedzmy 100km/h i jak ten samochód się zbiera. Bo nie powiem, że nie ale na tej skrzyni moja czwórka zbiera się jak szatan, ale coś kosztem czegoś. Edit. Jeszcze mam pytanie, skrzynia od Passata, a6, a3 czy golfa będzie pasować bez problemów? Edytowane 9 Marca 2017 przez Dziobasty
franekd4 Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 a3 ,golf to poprzeczne silniki -nie bedzie pasowac,szukaj od wzdłużnych-passat b5,a6 c5,a4 b5
Trzesio Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 taniej wyjdzie założyć wygłuszenia grodzi z liftowej
Rekomendowane odpowiedzi