Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Podświetlany tylny znaczek (emblemat)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pod kierunki :kox: :kox: :kox:

Akurat z tym nie ma problemu :tongue4: Tylko jakby to wyglądało :polew:

Opublikowano

wiem ze tragicznie , ale podejrZewam ze niejeden by sie znalazł taki , który by to podpiął pod kierunki. Magików jest od chu..a :polew:

Opublikowano

Hmy a ja chcę białe na przód jest taka możliwość?? Bo nie chcę dziury robić z tyłu na kabel no i te pozostające ślady. Czy diody można sobie wymienić czy nie ma do nich dostępu??

Opublikowano

Ja też chcę białe na przód :naughty:

Opublikowano

To może napiszemy petycję do Twórcy tego wynalazku żeby zrobił w odpowiednim rozmiarze białe na atrapę. Moze to fajnie wyglądać z włączonymi postojówkami :)

Opublikowano
  • Autor

Może kiedyś... Za duże koszty jeżeli chodzi o wdrożenie tego do produkcji. Na razie staram się uporać z kwestia powłoki na tych znaczkach, które mam obecnie czyli dopiąć tak na 100% jeden temat. Już mówiłem, że nie wykluczam innych pomysłów, ale na chwilę obecną jest to z mojej strony niewykonalne a żeby to było zrobione dobrze to nie może być robione w sposób chałupniczy.

Opublikowano

To działaj z tylnymi. Jak już zrobisz na zero to pamiętaj o chętnych na przednie :wink4:

Opublikowano

hmy, a czy w tych jest mozliwość wymiany diód?? Czy raczej jest to zrobione tak że nic się nie da zrobić??

Opublikowano
  • Autor

hmy, a czy w tych jest mozliwość wymiany diód??

tak oczywiście - razem z całym znaczkiem :naughty:

Podświetlenie jest na stałe wklejone w znaczek. Nie możliwości "rozkopania" tego bez uszkodzenia znaczka...

Opublikowano

Hmy a jak się dioda spali to po jabłkach. Tu troszkę jest lipa. Ale i tak chciałbym mieć to z przodu koloru białego, bo nie chciałbym robić dziór w moim sedaniku.

Opublikowano

To działaj z tylnymi. Jak już zrobisz na zero to pamiętaj o chętnych na przednie :wink4:

Dibo zapomnij na razie o przodzie , Tomi ma się skupić na "black matt edition" :naughty:

Opublikowano

Dibo zapomnij na razie o przodzie , Tomi ma się skupić na "black matt edition" :naughty:

Ale propozycja przodu była prędzej :tongue4:

Opublikowano

ale ja jestem starszy , a wiadomo że starszym się ustępuje :naughty:

Opublikowano

Bo sobie w profilu zmienię wiek na 30 :tongue4: A tak na poważnie narazie poczekajmy aż się upora z tą schodzącą farbą.

Opublikowano

Pewnie że tak :good:

ja tez nie mam 29

W marcu 30 :decayed:

Opublikowano

w Stanach już też to rezali

DSC_1341.jpg

Opublikowano
  • Autor

To co na zdjęciu to tylko taka sama koncepcja czyli podświetlony znaczek ale całkowicie inaczej zrobiony. Tu wyrezena jest klapa w kształcie znaczka i podswietlenie masz od spodu a ja robię cały emblemat który jest z podświetleniem... Poza tym te zdjęcia i film już są w poprzednim wątku i była dyskusja na ten temat.

Opublikowano

To że top jest rezane w klapie to widać z daleka. I jakoś to rewelacyjnie nie wygląda :confused4: Podświetlenie w znaczku jest lepsze :wink4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tomi76 upora się z powłoką to też zastanowię się nad zakupem tego znaczka do swojej niuni :cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja tak samo,czekam jak bedzie juz rozwiazana lepsza powloka