Michalwpr Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Hej, od wczoraj wieczór zapaliła sie i miga kontrolka świec żarowych, auto przeszło chyba w awaryjny bo słabo jeździ, do tego kontrolka silnika dzis byłem na diagnostyce i wyszły takie błędy zawor egr wyczyszczony ale nic nie pomogło
dembu19 Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Dnia 18.03.2017 o 21:35, Michalwpr napisał: Hej, od wczoraj wieczór zapaliła sie i miga kontrolka świec żarowych, auto przeszło chyba w awaryjny bo słabo jeździ, do tego kontrolka silnika dzis byłem na diagnostyce i wyszły takie błędy zawor egr wyczyszczony ale nic nie pomogło Jak nie pomogło czyszczenie zaworu, to może być uszkodzony. Zapisał jego usterkę 15 razy, więc obawiam się że musisz poszukać innego.
Michalwpr Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 Tak zawór zdjęty wyczyszczony ale przy kołach zębatych w środku było sporo oleju oraz połamane niektóre trybiki zamówiłem nowy zobaczymy czy cos pomoże tylko zastanawia mnie kontrolka świec za parowych i silnika
Rekomendowane odpowiedzi