bolusss Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Witam posiadam audi a4 b5 i chciałem spytać czy w ciepłe dni u was po wyłączeniu auta włącza się wentylator klimy . Bo u mnie nie i jest taki problem że po jeździe jest wszystko ok 90stopni na blacie ale po lato minutowym postoju odpalajac auto na blacie 95-100 po odpaleniu temperatura się normuje oraz podczas jazdy czy korki jest ok .czy ktoś może mi coś doradzić co to siedzi
Adrian1727 Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 42 minuty temu, bolusss napisał: Witam posiadam audi a4 b5 i chciałem spytać czy w ciepłe dni u was po wyłączeniu auta włącza się wentylator klimy . Bo u mnie nie i jest taki problem że po jeździe jest wszystko ok 90stopni na blacie ale po lato minutowym postoju odpalajac auto na blacie 95-100 po odpaleniu temperatura się normuje oraz podczas jazdy czy korki jest ok .czy ktoś może mi coś doradzić co to siedzi Też miałem podobnie, jak zgasiłem auto w lecie było dość gorąco patrze 90, no ok. Zgasiłem po 2 sek. włączyłem zapłon 95 i rośnie, wyciągam klucz ze stacyjki "odliczam 5-10 sek) wbijam z powrotem temperatura równe 90 st. Pojeździłem z tym do końca lata , na jesieni w czasie jazdy licznik potrafił mi pokazać 120, ale zatrzymałem się podnoszę maskę, zaglądam, kultura pracy zachowana, nic się nie gotuje to jadę dalej, i po tygodniu już temperatura jak padła to padła i nic licznik nie pokazywał okazało się że licznik padł. Zmieniłem na VDO i jak na razie w porządku temperatura, zobaczymy w lecie ale wydaje mi się że to wina licznika
Rekomendowane odpowiedzi